Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Harry Potter 76384 Hogwarts ögonblick: Lektion i örtlära

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 408:-
I lager
SKU
12202-110
   

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick: Lektion i örtlära (76384) är ett klassrumslekset inuti en klossbyggd lekbok. Barn kan öppna omslaget och omedelbart delta i professor Sprouts lektion i örtlära i Hogwarts växthus.

En portabel lektion i örtlära på Hogwarts
Detta portabla lekset är fullspäckat med välkända detaljer från filmerna om Harry Potter. Några är inbyggda, som förvaringsskåpet, och några är löstagbara, som bevattningsstationen, som kan lyftas ut för att utöka lekutrymmet. Detta fängslande Harry Potter-lekset kan kombineras med andra lekset i samlingen – som alla kan öppnas för att visa olika klassrumsäventyr på Hogwarts. Lekseten är designade med utmärkande färger och unika motiv och kan sättas ihop för att skapa en 360-graders lekupplevelse på Hogwarts som barn kan utforska.

Magiska gåvor
Letar du efter en överraskning till en Harry Potter-entusiast? Det finns massor av LEGO Harry Potter lekset att välja bland – utformade för att förtrolla och inspirera barns fantasi.

 • LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick: Lektion i örtlära (76384) är en klossbyggd lekbok som kan öppnas för att visa Hogwarts växthus, där det pågår en lektion i örtlära.Innehåller minifigurerna Cedric Diggory,
 • Neville Longbottom™ och professor Sprout, en trollformelsbok, pumpaodling, bevattningsstation med hink och gyllene kran samt en växthusbakgrund.
 • Barn kan öppna boken för att delta i professor Sprouts lektion i örtlära. Det finns trädgårdsutrustning och förtrollade växter att öva med – och varningsskyltar om den farliga mandragoran!
 • För byggare från 8 år. En fantastisk present till unga häxor och trollkarlar som letar efter ett annat sätt att uppleva magin och spänningen i Harry Potters värld.
 • Detta magiska set med ett Hogwarts™ ögonblick är 12 cm högt, 8 cm brett och 4 cm djupt – den perfekta storleken att packa ner och leka med var som helst. Boken är också cool att visa upp i bokhyllan.
 • Med autentiska tillbehör, som silverspade och sax, och en växthusbakgrund som barn kommer att känna igen från berömda scener från filmerna om Harry Potter™.
 • Det finns andra set i serien att samla på. Utformade för att återskapa olika magiska klassrum som kan sättas ihop för att skapa en 360-graders lekupplevelse på Hogwarts™.
 • Alla LEGO® Harry Potter™ set är fulla av karaktärer, inslag och platser från de magiska filmerna som förtrollar och inspirerar till oändliga fantasifulla lekar.
 • LEGO® byggdelar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® set testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 233
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell76384
EAN5702016912951
VarumärkeLEGO

Perfekt ta med

Öppet för att leka och stäng för att bära med dig leksetet.

Väck Hogwarts till liv

Här kan barnen leka ut sin favoritscen.

Kombinera ihop för extra skoj

Alla uppsättningar i serien kan kombineras för att få ett 360-graders spelområde.

LEGO Harry Potter Hogwarts Moment: Herbology Class
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.