Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Harry Potter 76383 Hogwarts ögonblick: Lektion i trolldryckskonst

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 331:-
I lager
SKU
12202-109
   

"LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick: Lektion i trolldryckskonst (76383) är ett Hogwarts™ klassrumsset gömt i en klossbyggd lekbok. Barn kan öppna omslaget för att förflyttas till professor Snapes lektion i trolldryckskonst.

Portabelt trolldryckslekset
Detta magiska set sprudlar av detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar. Några är inbyggda, som hyllorna, och några är löstagbara, som möblerna och svarta tavlan, som kan lyftas ut för att utöka lekutrymmet. Detta förtrollande Harry Potter-lekset kan kombineras med andra i samlingen. Varje bok kan öppnas för att förflytta barnet till olika klassrumsäventyr på Hogwarts och har ett vackert omslag dekorerat med ett unikt motiv. Hela samlingen kan också sättas ihop för att skapa en 360-graders lekupplevelse.

Magisk överraskning som inspirerar barns fantasi
Om du letar efter en fantastisk present till någon som gillar Harry Potter är LEGO Harry Potter lekseten ett förtrollande val för unga häxor och trollkarlar.

 • LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick: Lektion i trolldryckskonst (76383) är en klossbyggd lekbok som kan öppnas för att visa klassrummet för trolldryckskonst i källarhålorna från filmerna om Harry Potter.
 • Innehåller minifigurerna Draco Malfoy™, Seamus Finnigan och professor Snape, trolldrycksbok, svart tavla, fåtölj, bord, hemlig kammare och en källarhålebakgrund.
 • Barn kan öppna omslaget för att delta i professor Snapes lektion i trolldryckskonst. Det finns trolldrycksutrustning att öva med – och en hemlig kammare att utforska!
 • För byggare från 8 år. Lämplig för unga häxor och trollkarlar som letar efter ett nytt sätt att ge sig ut på äventyr med Harry Potter™.
 • Detta magiska set med ett Hogwarts™ ögonblick är 12 cm högt, 8 cm brett och 4 cm djupt – den perfekta storleken att leka med, ta med och placera i bokhyllan.
 • Med autentiska tillbehör, som sked, kniv, mugg, kittel och en lila trolldryck, plus en källarhålemiljö som barn kommer att känna igen från filmerna om Harry Potter™.
 •  Det finns fler magiska set som detta att samla på, utformade för att återskapa olika klassrum på Hogwarts™. Tillsammans kan de sättas ihop för att skapa en innovativ 360-graders lekplats.
 • Alla LEGO® Harry Potter™ set innehåller favoritkaraktärer, roliga funktioner och välkända platser från de populära filmerna. Fängslande, praktiska och magiska presenter till unga häxor och trollkarlar.
 • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® set tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder."

Detaljer:

 • Antal delar: 271
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell76383
EAN5702016912944
VarumärkeLEGO

Perfekt att bära med sig

  Öppna för att låta magin flöda och stäng för att bära med dig leksetet.

Många sätt att leka på

Låt barnen leka ut händelser från filmerna och skapa sina egna äventyr.

Kombinera för extra skoj!

Du kan skapa ett 360-graders lekområde genom att kombinera seten i serien.

LEGO Harry Potter Hogwarts Moment: Potions Class
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.