Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Harry Potter 75966 Hogwarts Vid behov-rummet

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 308:-
I lager
SKU
04202-76
   

Skjut panelen åt sidan för att avslöja ingången till Vid behov-rummet och följ med Harry Potter™, Hermione Granger™ och Luna Lovegood™ när de i hemlighet övar på försvar mot svartkonster! Hjälp Harry att lära ut patronusformeln – det finns en hare till Luna och en utter till Hermione. Sikta mot den mekaniska dödsätaren med kraftskjutarna och visa sedan vad du tycker om reglerna genom att spränga bort dem från väggen!

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Vid behov-rummet (75966) förflyttar unga häxor och trollkarlar till en magisk värld där de kan följa med en grupp vänner på ett hemligt uppdrag för att övervinna mäktig svart magi. Leksak för rollekar om Harry Potter och Fenixorden Alla som gillar Harry Potter kan återskapa klassiska filmscener och frammana egna fantasifulla äventyr med Harry, Hermione Granger™ och Luna Lovegood™. Dumbledores armé övar på trollformler i det mystiska Vid behov-rummet. Barn kan hjälpa Harry att lära ut patronusformeln. Det finns en hare till Luna och en utter till Hermione. Kraftskjutarna passar i minifigurernas händer och kan avfyras mot den mekaniska dödsätaren. Med massor av coola funktioner och tillbehör kommer magin aldrig att ta slut! Magi, mystik och oändliga äventyr LEGO Harry Potter seten återskapar actionfyllda scener från filmerna. Dessa förtrollande lekset innehåller favoritkaraktärer, mytiska varelser och välbekanta platser som får trollkarlsvärlden att komma till liv!

 • Barn kan iscensätta sina Hogwarts™ favoritberättelser med Dumbledores armé när de övar på trollformler under sitt hemliga uppdrag för att besegra ondskans krafter.
 • Innehåller 3 minifigurer med trollstavar – Harry Potter™, Hermione Granger™, Luna Lovegood™ – 2 patronusdjur, kraftskjutare, mekanisk dödsätare och ett detaljerat rum med pelare, tavla och eldstad.
 • Barn kan skjuta panelen åt sidan för att gå in i den hemliga dörren och öva på försvar mot svartkonster med Harry Potter™ och hans vänner. De kan frammana patronusdjur, avfyra kraftskjutare och använda coola funktioner för fantasifulla lekar.
 • Byggleksaken LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Vid behov-rummet (75966) kommer att förflytta pojkar och flickor från 7 år till en magisk värld full av fantasifulla äventyr på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.
 • Hela den ihopsatta modellen är 7 cm hög, 19 cm lång och 6 cm djup. Setets olika sektioner kan fästas på många olika sätt för att inspirera till nya sätt att leka.
 • Denna coola Harry Potter™ leksak behöver inga batterier, så att barn kan njuta av kreativt skoj, fantasifulla rollekar och praktiska actionäventyr när och var de vill.
 • Enkla, tydliga instruktioner gör att barn kan börja bygga och leka direkt – och det roliga slutar inte där. De 3 coola minifigurerna är snygga att visa upp eller använda med andra LEGO® Harry Potter™ set.
 • LEGO® Harry Potter™ leksakerna får de spännande filmscenerna att komma till liv! Med populära karaktärer, fantastiska varelser och coola platser sätter dessa detaljrika set Harry Potters värld i barns händer.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att behöva använda magi!
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen.

Detaljer:

 • Antal delar: 193
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell75966
EAN5702016616668
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.