Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Harry Potter 75957 Nattbussen

Alltid billigt!

  • Prismatch
  • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 335:- kr
I lager
SKU
05195-32
   

Följ med Harry Potter på en galen magisk resa ombord på LEGO Nattbussen! Använd det här coola leksetet för att återskapa scener från Harry Potter och fången från Azkaban. Öppna trippeldäckarbussens sidopanel med gångjärn för att komma åt insidan och lasta på Harrys koffert. Det finns gott om plats för äventyr på övervåningen – lyft bara av taket och titta efter. Stan Shunpike säljer biljetter och Ernie Prang har fortfarande inte lärt sig styra, så se upp för sängen som glider fram och tillbaka och den svängande ljuskronan – det kommer att bli en skakig resa!

Ge din unga häxa eller trollkarl sitt livs åktur ombord på LEGO Harry Potter 75957 Nattbussen! Barn som kliver ombord på den lila trippeldäckarbussen får bereda sig på en skakig färd. Det här magiska bussleksetet har massor av lekmöjligheter med en gångjärnsförsedd sidopanel för lek på insidan och ett avtagbart tak till översta våningen. När Harrys koffert har lastats på är det dags att hålla i sig. Barn kommer att älska att sängen glider fram och tillbaka och ljuskronan gungar i taket när bussen kör iväg, sladdar runt hörn och studsar över gupp.

Innehåll:

  • 3 minifigurer: Harry Potter, Stan Shunpike och Ernie Prang

Detaljer:

  • Mått Nattbussen: H16 x L16 xB 6 cm
  • Antal bitar: 403
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Model75957
EAN5702016542714
VarumärkeLEGO
Ålder8, 9, 10, 11, 12

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.