Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Harry Potter 75955 Hogwartsexpressen

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 737:-
I lager
SKU
01192-241
   

Ta plats på LEGO® Harry Potter™ 75955 Hogwartsexpressen!

Försvinn genom tegelväggen på perrong 9 ¾ på King’s Cross Station och följ med Harry, Ron och Hermione på resan till Hogwarts. Ta plats i kupén och köp en chokladgroda av häxan med vagnen, men se upp för dementorn! Som tur är finns Remus Lupin i närheten och kan använde en kraftfull trollformel för att skydda Harry från den skräckinjagande varelsen, så att du kan fortsätta färden och uppleva fler magiska Harry Potter äventyr.

Kliv ombord på det klassiska tåget LEGO® Harry Potter™ 75955 Hogwartsexpressen på King’s Cross Station. Modellen har en järnvägsbro med klocka och en trappa som leder till perrong 9 ¾, rörlig tegelväggsingång, efterlysningsaffisch och Daily Prophet-tidningar, plus ett tåg med vagn och 4 säten, avtagbar sidopanel och avtagbart tak. Köp godis av godishäxan, låt dementorn flyga in i vagnen och återskapa fantasyscener från storfilmerna om Harry Potter™. Det här fantastiska LEGO Harry Potter setet innehåller även 5 minifigurer plus en dementor och figuren Scabbers™.

 • Innehåller 5 minifigurer, Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Remus Lupin och godishäxan, plus dementor- och Scabbers™-figurer.
 • Innehåller den ikoniska perrong 9 ¾ på King’s Cross Station och tåget Hogwartsexpressen.
 •  Perrongen har en järnvägsbro med klocka, en trappa som leder till en rörlig tegelväggsingång, tidningskiosk med 2 Daily Prophet-tidningar och en efterlysningsaffisch.
 • Hogwartsexpressen har en vagn med 4 säten, avtagbar sidopanel och avtagbart tak, plus häxan med godisvagnen.
 • Lyft av tågets tak och sidopanel för att sätta minifigurerna i sätena.
 • Köp en chokladgroda och annat godis av häxan med vagnen.
 • Tillbehör: 3 väskor, 4 trollstavar, chokladgroda, glass, 2 tidningar, King’s Cross Station-skylt, Platform 9¾™-skylt och efterlysningsaffisch.
 • Låt dementorn sväva in i vagnen för att skrämma Harry och använd sedan en trollformel för att få den att försvinna! 

Detaljer:

 • Mått: perrong 13 x 21 x 17 cm
 • Mått: Hogwartsexpressen 9 x 46 x 5 cm
 • Antal delar: 801
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell75955
EAN5702016110388
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.