Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Harry Potter 75954 Stora salen på Hogwarts

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 872:-
I lager
SKU
07184-8
   

Kliv in i LEGO Harry Potter 75954 Stora salen på Hogwarts för roliga och magiska äventyr! Samlas till fest i stora salen, delta i sorteringsceremonin och dra sedan din trollstav för en duell med Draco Malfoy. Gå uppför de rörliga trapporna för att utforska stora trapptornet, lär dig brygga trolldrycker i klassrummet, upptäck föränderliga spegelbilder i mördspegeln och hjälp Harry, Hermione och Ron att strida mot basilisken och besegra Lord Voldemort!

  • Antal delar: 878
  • Rek. ålder: från 9-14 år
Mer information
Modell75954
EAN5702016110371
VarumärkeLEGO
Ålder9, 10, 11, 12, 13+

LEGO Augusti-nyheter!

LEGO Nyheter Augusti 2020

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.