Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

LEGO Harry Potter 75953 Piskande pilträdet vid Hogwarts

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 844:-
I lager
SKU
07184-15
   

Res till Hogwarts slott med Harry och Ron i en flygande Ford Anglia, men se upp för LEGO Harry Potter 75953 Piskande pilträdet vid Hogwarts! För sent – den flygande bilen har störtat och sitter fast bland grenarna. Fly och smyg in på Hogwarts innan vaktmästaren Argus Filch och professor Snape får syn på dig. Spring till sovsalen, hoppa i säng och gör dig redo för en dag med trollformelslära, trolldrycksblandning och en massa andra roliga Harry Potter äventyr.

Hjälp Harry och Ron att skynda sig till Hogwarts™ i det actionspäckade LEGO® Harry Potter™ setet 75953 Piskande pilträdet vid Hogwarts™, precis som i Harry Potter och hemligheternas kammare. Flyg Ford Anglia-bilen in i det piskande pilträdets snurrande grenar och hjälp sedan de unga trollkarlarna att fly för att träffa Hermione på Hogwarts, med sovsal, trolldrycksklassrum, professor Snapes kontor och ugglesal. Det här fantastiska Harry Potter byggsetet innehåller 6 minifigurer och ugglefiguren Hedwig™.

 • Innehåller 6 minifigurer, Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Seamus Finnigan, Argus Filch och Severus Snape™, plus ugglefiguren Hedwig™. 
 • Innehåller ett byggbart piskande pilträd, en flygande Ford Anglia-bil och en del av Hogwarts™ slott. 
 • Det piskande pilträdet har snurrande grenar och en ingång till Spökande stugan.
 • Den flygande Ford Anglia-bilen har 2 öppningsbara dörrar och ett öppningsbart bagageutrymme med resväskor.
 • Hogwarts™ slottsdelen i 3 våningar har port, bröstvärn, 3 torn, sovsal med 2 sängar, trolldrycksklassrum med arbetsbord och Severus Snapes kontor.
 • Snurra trädets grenar för att fånga bilen och kasta den sedan i marken för att släppa av Ron och Harry och köra genom slottsporten. 
 • Patrullera murarna med Argus Filch och hans lykta. 
 • Blanda trolldrycker med professor Snape™ i klassrummet. 
 • Tillbehör: trolldrycker, bägare, 2 resväskor, 5 trollstavar, ljus, lykta, Daily Prophet-tidning och trollformelssida, kvast, bord, stol, verktyg och 2 bläckhorn med fjäderpenna.

Detaljer:

 • Kombinera med 75954 Stora salen på Hogwarts™ för ännu större LEGO® Harry Potter™ äventyr. 
 • Återskapa klassiska scener från filmerna om Harry Potter™. 
 • Det piskande pilträdet är 18 cm högt, 20 cm brett och 20 cm djupt. 
 • Den flygande Ford Anglia-bilen är 5 cm hög, 11 cm lång och 6 cm bred. 
 • Hogwarts™ slottsdelen är 27 cm hög, 35 cm bred och 8 cm djup.
Mer information
Modell75953
EAN5702016110364
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.