Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Harry Potter 75948 Hogwarts klocktorn

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 941:-
I lager
SKU
05195-30
   

Utforska ikoniska platser från filmerna om Harry Potter med leksetet Hogwarts klocktorn! Följ med Harry, Hermione Granger och vännerna när de besöker Dumbledores kontor, gå på en lektion i försvar mot svartkonster eller kolla in sjukhusflygeln och prefekternas badrum. Ändra klockans visare för att ge dig ut på tidvändaräventyr, men se till att komma tillbaka för att se de frostiga julbalsdekorationerna och ”dansfunktionen”. Setet är fullt av karaktärer och detaljer från Harry Potter och fången från Azkaban och Harry Potter och den flammande bägaren ... När du har gått in i tornet kommer du aldrig att vilja gå därifrån!

Ta med Harry Potter fantaster från 9 år till en magisk värld med LEGO Harry Potter setet 75948 Hogwarts klocktorn. Med 8 minifigurer och ikoniska platser från Harry Potter och fången från Azkaban och Harry Potter och den flammande bägaren kan barn dyka in i en värld av fantasilek. Det här Harry Potter LEGO leksetet innehåller Hogwarts klocktorn, entréhallen, klassrum för försvar mot svartkonster, sjukhusflygel, prefekternas badrum, Dumbledores kontor och en miljö med frostiga julbalsdekorationer.

Innehåll:

  • 8 Harry Potter minifigurer: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Fleur Delacour, Cedric Diggory, Viktor Krum, Albus Dumbledore och Madame Maxime
  • Alla figurer har trollstavar och julbalskläder
  • Hogwarts klocktorn
  • Klocka med ändringsfunktion
  • Kista
  • Den flammande bägaren

Tillbehör:

  • Bord, stol, trolldrycker, glasbehållare, bok, bänk med bläckhorn och fjäderpenna, byggbar lampa och svart tavla

Detaljer:

  • Mått Galtvorts klocktorn: H35 x B34 x D18 cm
  • Antal bitar: 922
  • Rek.ålder: från 9 år
Mer information
Modell75948
EAN5702016368697
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.