Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41449 Andreas familjevilla

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 617:-
I lager
SKU
12202-30
   

Välkommen till Andreas familjehem! Hon bjuder in dig och Stephanie för att ordna en show för hennes föräldrar i den coola garagestudion. Efter showen är det dags att fräscha till sig i poolen. Gå upp till hennes sovrum för att torka och häng med Andreas syster Liz i deras sovrum. Andreas pappa Martin ropar ner dig till köket – han har tagit ut några cupcakes ur ugnen. Mmmm, de är läckra!

För en present som gör intryck, testa LEGO® Friends Andreas familjevilla (41449). Detta lekset är fantastiskt detaljerat, från solpanelerna på taket till minisynten i garagestudion. Det kommer att glädja LEGO Friends fans och imponera på vänner som kommer för att leka. Massor av rum att upptäcka Barn kan hänga i Andreas sovrum eller baka cupcakes i köket med matlagningstillbehören. Det finns en hjärtformad pool och en cool garagestudio med musikleksaker där Andrea och hennes vänner kan ordna en show! Taket har solpaneler som hjälper familjen att leva ett modernt liv, och den översta våningen är avtagbar så att det är lätt för små fingrar att utforska funktionerna. Så många roller att leka! Setet innehåller 5 LEGO Friends minidockor – inklusive Andreas lillasyster Liz, en mikrodocka som är ny för januari 2021 – så det finns obegränsade sätt för barn att iscensätta LEGO familjelivet. Introducera barn till Heartlake Citys värld där de kommer att hitta en bästis som är precis som dem!

 • Imponera på unga byggare med 3-våningsmodellen LEGO® Friends Andreas familjevilla (41449). Barn kan utforska de coola funktionerna och iscensätta familjelivet i detta högkvalitativa lekset.
 • Detta vackert stylade set innehåller 5 LEGO® Friends minidockor, en hel familj, inklusive en mikrodocka som är ny för januari 2021, för att inspirera till oändliga familjerollekar.
 • Barn kan ordna en konsert för grannarna i garagestudion, hänga i Andreas sovrum, låtsas bada i poolen eller laga mat i det moderna köket.
 • Miljömedvetna barn kommer att älska hur detta hus är anpassat för framtiden tack vare solpanelerna på taket. Som alla LEGO® Friends hus innehåller det massor av coola tillbehör.
 • Smart utformat för att göra lekarna enklare, med avtagbart tak så att det är lätt att komma åt nedervåningen. I köket kan bänken fällas ut så att små fingrar kan komma in.
 • Letar du efter en födelsedagspresent som ska imponera på ett barn som gillar dockhus? Pojkar och flickor fån 6 år kommer att älska att öppna denna premiumleksak och dela de roliga dockhuslekarna med sina vänner.
 • Denna kreativa present är 20 cm hög, 26 cm bred och 12 cm djup, vilket gör den till en iögonfallande uppvisningsmodell som inte tar upp för mycket plats.
 • Introducera trendmedvetna barn till den välkomnande LEGO® Friends världen, där alla får vara med och passar in.
 • Detta LEGO® huslekset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att klossarna är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Klossarna och delarna i detta minidockhus testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 802
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41449
EAN5702016916133
VarumärkeLEGO
Bakom garageporten gömmer det sig en egen musikstudio

Var med i bandet!

Bakom garageporten gömmer sig en separat musikstudio.

Barnen kan leva sig in i rolig rollek

Rollek

Barnen kan turas om att leka föräldrar som tar hand om barnen.

Karaktärer från LEGO Friends TV-serie som barnen känner igen

Igenkännliga karaktärer

Du har sett ansiktena tidigare i TV-serien LEGO Friends.

LEGO Friends Andrea’s Family House
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.