Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41448 Heartlake Citys biograf

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 398:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12202-29
   

Ljus! Kamera! Action! Det är premiärkväll på Heartlake Citys biograf. Håll superfantasten Andrea sällskap när hon väntar på att få filmstjärnan Amelias autograf. Ställ dig i kö och hämta dina biljetter till premiären för Amelias film. Köp popcorn och en slush och sätt dig på din VIP-plats. Vänd på skärmen och använd din telefon för att visa din egen film för publiken!

Överraska barn med en röda mattan-lekupplevelse där de kan låtsas gå på filmpremiär på LEGO® Friends Heartlake Citys biograf (41448). Denna present för barn innehåller en biograf i jugendstil med massor av autentiska detaljer, som VIP-område, popcornkiosk och slushmuggar. Komplett med en stjärna som är redo att ge autografer till sina fans. Denna leksak innehåller allt barn behöver för att uppleva en glamorös kväll på biografen. I regissörsstolen Modellen har gångjärn så att barn kan öppna den för att komma åt VIP-rummet med sittplatser för 5 av deras mest fantastiska vänner. Karaktärerna kan ”titta på” filmen på skärmen, som också kan vändas för att ge plats för en telefon så att barn kan låtsas vara regissör och visa sina egna filmer. Realistiska rolleksäventyr LEGO Heartlake City födelsedagspresenter för barn är fullspäckade med verkliga detaljer och igenkännliga karaktärer. De uppmuntrar barn att skapa en kreativ värld av roliga rollekar, på egen hand eller med vänner och familj.

 • Överraska ett filmtokigt barn med LEGO® Friends Heartlake Citys biograf (41448). Det är premiärkväll på denna biograf i vintagestil, med röd matta och en glamorös LEGO Friends filmstjärna!
 • Detta lekset med gångjärn innehåller en biljettdisk och röd matta på ena sidan och kan öppnas för att skapa en biosalong, en toalett och en popcornkiosk. Innehåller LEGO® Friends Andrea och 2 andra minidockor.
 • Barn kan rolleka som superfantasten Andrea eller filmstjärnan Amelie, eller låtsas sälja biljetter och popcorn. Filmgalna barn kan låtsas vara VIP-gäst och titta på premiären eller sköta leksaksprojektorn.
 • Heartlake Citys biograf låter barn visa sina egna filmskapelser för minidockorna genom att luta en mobiltelefon mot skärmen, som också kan vändas för att hålla en surfplatta.
 • Som alla LEGO® Friends set är denna modell fullpackad med coola tillbehör som får all action att komma till liv – detta set innehåller biljetter, papper och penna, popcorn, slushmuggar och sedlar.
 • Få ett filmtokigt barn från 7 år att le med den interaktiva leksaken Heartlake Citys biograf som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning vid speciella tillfällen.
 • Denna biograf är 17 cm hög, 27 cm bred och 19 cm djup, vilket gör den till en iögonfallande modell att visa upp i alla barnrum.
 • LEGO® Friends leksaker innehåller igenkännliga karaktärer och är fullspäckade med söta lektillbehör som får fantasin att lyfta.
 • Alla nya LEGO® Friends set uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Populära LEGO® leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 451
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell41448
EAN5702016917246
VarumärkeLEGO
Lev dig in i flera roller, är du kanske själv filmstjärnan?

Många roller att leva sig in i

Barn kan leka att de är filmstjärnan eller hennes största fan.

Ändra modellen och avslöja bioduken, säten och projektor

Dynamisk lekstund

Bygg om modellen och avslöja bioskärmen, sätena och projektorn.

Interaktiv design, med smartphonestativ för äkta filmupplevelse

Interaktiv design

Modellen kan hålla en smartphone om du vill ha en äkta filmupplevelse!

LEGO Friends Heartlake City Movie Theater
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.