Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41439 Kattskötarbil

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 112:-
I lager
SKU
12202-21
   

Emma och Mia har ett uppdrag – att göra alla katter i Heartlake City vackra! Emma hämtar en kattmamma och en kattunge i sin kattbil. Sätt dem i det söta sätet och ge dem mat och vatten. Ta med dem till salongen så att Mia kan visa upp sin frisörsmagi. Lek med kattungen och underhåll henne medan kattmamman blir omhändertagen.

Hjälp barn att utveckla byggfärdigheter medan de sköter om djur med setet Kattskötarbil (41439). Med detta enkla set kan barn följa med LEGO® Friends Emma och Mia när de plockar upp katter som behöver klippas och tar med dem till salongen för en skönhetsbehandling. Lär dig bygga Detta 4+ set är fullt med engagerande detaljer som ser till att barn får en bra lekupplevelse. Varje klosspåse innehåller en komplett modell och karaktär som barn kan bygga snabbt för att komma igång med lekarna direkt! Innehåller också en startkloss som ger barn en delvis färdigbyggd bas. Familjeskoj 4+ set är ett perfekt sätt att dela det roliga byggandet med barnen. Det är enkelt att komma igång – utöver en pappersbroschyr innehåller detta set även Instructions PLUS. Finns i appen LEGO Bygginstruktioner och innehåller verktyg för att zooma och rotera, samt ett spökläge som hjälper barn att förstå byggprocessen. De kan också spara sina framsteg och gå tillbaka till bygget när som helst.

 • Prisvärd Kattskötarbil (41439) låter barn bygga och ha roligt medan de låtsas samla in katter i en kattdekorerad bil och ge dem en makeover i salongen.
 • Denna kompakta kattleksak för barn innehåller LEGO® Friends Emma och Mia, plus katt och kattunge för oändliga rollekar. En startkloss gör det lätt att komma igång med byggandet så att det finns mer tid för lek!
 • Som alla LEGO® Friends set är denna leksak fullpackad med söta tillbehör, som ett kattkex och en nappflaska till kattungen.
 • En lämplig födelsedagspresent till en pojke eller flicka från 4 år som förtjänar en belöning. Belöna hårt arbete med en kreativ vardagspresent som underhåller i timmar och utvecklar byggfärdigheter.
 • Bilen är 10 cm bred och salongen är 6 cm bred. Eftersom setet är kompatibelt med alla LEGO® klossar kan det också utökas i takt med barns växande byggfärdigheter.
 • Vill du ge unga byggare en byggupplevelse som är ännu roligare? Nu kan du göra det med digitala Instructions PLUS! Zooma, rotera, använd spökläget och spara modeller för att göra byggandet lätt som en plätt.
 • 4+ seten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med enkla byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO® delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® lekset är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 60
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell41439
EAN5702016911503
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.