Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41433 Partybåt

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 989:-
I lager
SKU
04202-86
   

Andrea firar sommaren med stil på en grym partybåt! Hon underhåller sina gäster när de går ner till det roterande dansgolvet. Ethan bogserar Emma på en gigantisk uppblåsbar flamingo bakom vattenskotern han har hyrt i strandhyddan. När festen är över kan vindrutan öppnas upp så att Andrea kan krypa in i hytten där hon kan ta något att dricka i kylskåpet innan det är sovdags.

Denna Partybåt (41433) tar med barn till stranden där de kan förlora sig i timmar av roliga strandlekar. Denna leksaksbåt innehåller 3 byggbara minidockor och massor av semestertillbehör, så att barn kan iscensätta olika roliga strandscenarier. Havskul i solen Denna partybåt är fullspäckad med lekstartare. Barn kan låtsas hyra ett strandset och göra sig redo för partyt. Unga artister kommer att älska att låtsas vara Andrea med leksaksmikrofon i handen som underhåller sina gäster. Ombord på båten kan de låtsas segla eller koppla av i den detaljerade hytten. Aktiva barn kan låtsas vara Ethan som kör över vågorna på sin vattenskoter. Alla är bjudna till detta LEGO® Friends party Ta med barn på en resa till Heartlake City, LEGO Friends tjejernas hem. Stephanie, Mia, Olivia, Emma och Andrea väntar på att välkomna barn till deras värld, som är full av spännande äventyr, vardagshjältar och fantastiska vänskapsband. Dessa lekset uppmuntrar till kreativa lekar och gör det roligt att bygga.

 • Känner du ett barn som älskar fester? Då är denna Partybåt (41433) perfekt! Väck barns fantasi med detta byggset som låter dem skapa roliga rollekar med sina vänner på en cool båt.
 • Denna leksaksbåt innehåller 3 minidockor och en flamingofigur för massor av lekmöjligheter. Setet innehåller också en vattenskoter, flamingobåt och en strandbutik som ger ännu fler lekalternativ.
 • Barn kan låtsas vara LEGO® Friends Andrea, Emma eller Ethan och köra partybåten eller koppla av på däck medan de leker med flamingon, jobbar i butiken och hyr ut strandprylar eller kör vattenskotern.
 • Barn från 7 år kommer att älska att vara stjärnan ombord på denna Partybåt (41433). Detta LEGO® set med 640 delar är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till barn som älskar att samla på udda fordon.
 • Båten är 12 cm hög och 35 cm lång och tar upp begränsat med utrymme när den visas upp. Barn som vill ha ännu fler funktioner kan lägga till andra LEGO® klossar eftersom alla LEGO set är kompatibla.
 • Inga batterier behövs! Detta set drivs av barns fantasi – det finns 2 spraydelar som får det att se ut som att båten rör sig, för att sätta igång lekarna.
 • Som alla LEGO® set innehåller denna leksaksbåt tydliga tryckta instruktioner som gör att barn från 7 år kommer att upptäcka hur lätt den är att bygga.
 • Ta med barnen på en semesterresa till Heartlake City och låt deras fantasier segla iväg på ett äventyr tillsammans med deras bästa LEGO® Friends vänner.
 • LEGO® set uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Koncernen testar sina klossar till max för att säkerställa att alla häftiga lekset uppfyller de högsta globala kvalitetsstandarderna, vilket gör LEGO® leksaker till några av de roligaste, och säkraste, leksakerna för barn.

Detaljer:

 • Antal delar: 640
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell41433
EAN5702016686869
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.