Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41430 Sommarskoj i vattenparken

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 523:-
I lager
SKU
04202-85
   

Dyk ner i vattenparken där timmar av coola poolpartyn väntar. Packa upp väskan som innehåller allt du behöver för en dag i solen, och du är redo för skoj. Det finns 3 coola rutschkanor, inklusive en tubrutschkana. Spruta på tjejerna med vattenkanonen eller häll vatten över dem med hinken. Koppla sedan av med ett varmt bad i bubbelpoolen eller få massage och svalka dig med en glass.

Känner du en liten byggare som förtjänar en stor överraskning? Denna fantastiska byggleksak passar barn som gillar byggutmaningar och kreativa lekar. Leksetet Sommarskoj i vattenparken (41430) är fullspäckat med coola detaljer som underhåller barn i timmar. Den har inte bara 1 utan 3 rutschkanor, inklusive en täckt tubrutschkana som är ny för juni 2020. En härlig stund För extra kul finns det en vattenkanon och en hink som kan tippas genom att trycka på en knapp för att blöta ner vännerna som står nedanför. Men det handlar inte bara om att plaska i vattenparken. På baksidan av modellen finns massor av lugnande funktioner som utökar lekmöjligheterna. Barn kan låtsas bada i bubbelpoolen, få massage eller koppla av i solstolarna. Ha kul med kompisarna Introducera barn till den glada världen i Heartlake City, dit de kan åka på äventyr med LEGO Friends Stephanie, Emma, Mia, Olivia och Andrea och alla andra karaktärer från tv-serien. Det är en plats där de alltid hittar kreativa, roliga vänner att leka med.

 • Ta med det roliga från vattenparken till barns sovrum med denna funktionsspäckade leksak. LEGO® Friends Sommarskoj i vattenparken (41430) håller barn underhållna i timmar när de tar itu med bygget för att sedan utforska alla detaljer.
 • LEGO® Friends minidockorna Stephanie, Emma och Olivia är med i leken och Mason står beredd som livräddare. Flamingofiguren Pinky är en riktig färgklick som är ny för juni 2020.
 • Det finns så många sätt att leka med denna roliga leksak. Minidockorna kan åka nerför de 3 rutschkanorna eller koppla av i bubbelpoolen. Barn kan låtsas vara livräddaren som håller ett öga på simmarna eller servera glass i glassbilen.
 • Vill du sysselsätta din lilla byggare? Då är detta set perfekt som födelsedagspresent eller julklapp! Med 1 001 delar stimulerar det barn från 8 år, och de kommer stolta att visa upp det färdiga setet.
 • Detta lekset är 31 cm högt, 33 cm brett och 19 cm djupt, men om barn vill göra det ännu större går det att ordna! Det kan kombineras med alla andra LEGO® klossar de redan har hemma.
 • Denna leksak behöver inga batterier och drivs enbart av barns fantasi, så de roliga sommarlekarna behöver aldrig ta slut.
 • LEGO® lekset är utformade för att främja självständig lek, och varje set innehåller därför tydliga instruktioner som gör att barn kan bygga på egen hand och uppleva stoltheten i att slutföra ett byggprojekt utan hjälp.
 • Låt barn ge sig ut på LEGO® Friends sommaräventyr där roliga stunder och ett varmt välkomnande väntar. I Heartlake City får barn lära sig att de kan uppnå vad som helst med hjälp av sina vänner.
 • LEGO® Friends byggset uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Koncernen testar sina klossar och delar för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta globala kvalitetsstandarderna, vilket gör LEGO® seten till några av de bästa – och säkraste – leksakerna för barn.

Detaljer:

 • Antal delar: 1001
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell41430
EAN5702016619157
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.