Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41429 Heartlake Citys flygplan

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 860:-
I lager
SKU
04202-87
   

Kolla in det här coola LEGO® Friends flygplanet och checka in för timmar av roliga flygplanslekar. Stephanie och Olivia ska åka på semester. Detta lekset är fullspäckat med superroliga funktioner, precis som en riktig flygplats! Hjälp kapten Ashley att flyga planet eller servera flygplanssnacks till resenärerna. Låtsas vara passageraren och lägg väskan i bagageutrymmet innan du sätter dig och tittar på en film.

Låt barns fantasi sväva med Heartlake Citys flygplan (41429). Barn kommer att älska att iscensätta semesterberättelser med detta realistiska flygplanslekset. Det finns flyttbara boardingtrappor, en cockpit, handbagagefack och till och med en snacksvagn – precis som i verkligheten! Utforska en värld full av möjligheter Med denna funktionsspäckade flygplansleksak kan barn iscensätta verkliga scenarier. Barn älskar att iscensätta scenarier från de vuxnas värld, och med detta set kan de göra precis det, låtsas skanna biljetter och checka in sitt bagage. Smarta detaljer, som de stolmonterade tv-skärmarna, får lekarna att komma till liv. Med 3 minidockor kan barn låtsas vara en passagerare eller piloten som flyger planet. Mitt i all action Ta med din lilla byggare på en semesterresa till Heartlake City, en plats full av spännande äventyr och vardagshjältar där barn kommer att upptäcka att alla får vara med och leka och att det finns en karaktär som är precis som dem.

 • Allt är möjligt med Heartlake Citys flygplan (41429). Ombord på detta funktionsspäckade flygplan kan barn upptäcka oändliga kreativa resescenarier tack vare många coola funktioner och tillbehör.
 • Barn kan skapa roliga flygplansäventyr med de byggbara LEGO® Friends minidockorna Stephanie och Olivia. De kan checka in och hjälpa dem ombord, eller låtsas flyga planet med pilotfiguren i cockpit.
 • Setet har ett flygdäck, rörlig matvagn med flygplanssnacks och ett badrum. Resväskor kan placeras i lastrummet. Kabinen kan öppnas upp för att avslöja gångjärnsförsedda bagageutrymmen, och det finns en incheckningsdisk och flygtrappor. 
 • Detta flygplansset med 574 delar är perfekt som julklapp till barn från 7 år som älskar roliga leksaksfordon och har begränsad byggerfarenhet. Detta är ett stimulerande bygge och kommer att ge en känsla av stolthet när det är färdigt. 
 • Denna flygplansleksak är 13 cm hög, 36 cm lång och 33 cm bred. Eftersom alla LEGO set är kompatibla kan denna häftiga leksak kombineras med alla andra LEGO® klossar barn har hemma för en riktigt kreativ lekstund!
 • Dynamiska lekar är en del av resan. Det finns massor av coola, rörliga delar, till exempel de gångjärnsförsedda handbagagefacken och den rullande matvagnen. Inga batterier behövs – denna semesterleksak drivs enbart av barns fantasi!
 • Den här flygplansmodellen innehåller enkla instruktioner, vilket gör den perfekt för barn som är LEGO® nybörjare. Tack vare den tydliga, tryckta guiden kommer de att flyga mot spännande rollekar på nolltid!
 • LEGO® Friends lekseten hjälper barn att iscensätta scener från tv-serien, där tjejerna från Heartlake City ger sig ut på spännande äventyr eller har roligt när de umgås med sina bästisar!
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att denna semesterleksaks delar är hållbara och kompatibla och klarar av lite turbulens!
 • Klossar och delar i LEGO® leksaker testas på nästan alla tänkbara sätt. Detta säkerställer att varje lekset uppfyller de högsta globala kvalitetsstandarderna, vilket gör LEGO® seten till några av de bästa – och säkraste – leksakerna för barn.

Detaljer:

 • Antal delar: 574
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell41429
EAN5702016619140
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.