Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41428 Strandhus

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 669:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04202-88
   

Det är dags att luta sig tillbaka och koppla av i detta LEGO® Friends Strandhus. Följ med Mia och Andrea på en supercool sommarsemester. Hoppa från bryggan till Mias trampbåt. Trampa tillbaka till stranden och låt Andrea servera mellanmål. Utforska tjejernas coola sovrum där du kan upptäcka en gammal skattkarta. Och när solen går ner kan du vända upp taket för att avslöja Andreas dj-bås.

Låt små byggare åka på sommaräventyr med detta LEGO® Friends Strandhus (41428). Detta klossbyggda strandhus är fullt av tillbehör som hjälper barn att fördjupa sig i sommar- och semesterlekar. Barn kan låtsas göra en hamburgare i köket, trampa i trampbåten, testa surfbrädan eller stoppa en fräck krabba från att stjäla leksakskameran. Solnedgångsljud Detta set med 444 delar är verkligen fyllt med skoj. Det finns en utomhusdusch och ett badrum där tjejerna kan gör sig redo för fest. Taket kan vändas upp för att avslöja en dj-terrass, komplett med högtalare, lampor och en synt. Barn kan låtsas dansa hela natten med sina vänner på en cool strandfest. Efter allt skoj finns det ett trevligt sovrum med 2 sovplatser och ett skrivbord där tjejerna kan ha mysigt på kvällen. Följ med på LEGO Friends festen Introducera barn till LEGO Friends världen. Låt dem utforska sina intressen och passioner med Olivia, Mia, Stephanie, Emma och Andrea. De kommer garanterat att hitta en vän som är ”precis som dem”.

 • Underhåll barn i timmar med detta funktionsfyllda Strandhus (41428). Fullspäckat med coola detaljer, till exempel en dj-takterrass, snackbar och hängmatta, som hjälper barn att fördjupa sig oändliga kreativa lekar!
 • Barn kommer att älska att iscensätta strandlekar med de byggbara LEGO® Friends minidockorna Mia och Andrea. Det finns också en flamingofigur som är ny för juni 2020 och en delfinfigur som hjälper dem att skapa oändliga sommaräventyr.
 • Barn kan låtsas leka bland vågorna med en leksakssurfbräda, sola i hängmattan under palmen och koppla av med minidockorna i sovrummet. Taket har gångjärn och kan öppnas upp för att avslöja en dj-terrass.
 • Denna byggleksak för barn är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år som älskar fantasifulla rollekar. Detta lekset med 444 delar kommer också att glädja den som uppskattar givande byggprojekt.
 • Strandhuset är 17 cm högt och 21 cm brett och är snyggt att visa upp när det är färdigbyggt. Denna sommarpresent för barn kan kombineras med andra LEGO® set för extra kreativa lekar.
 • Inga batterier behövs för att driva de roliga sommarlekarna i detta set. Allt som krävs är barns fantasi för att de kreativa lekarna ska fortsätta i all oändlighet.
 • Som alla LEGO® byggleksaker innehåller detta lekset tydliga instruktioner som barn från 6 år kan följa för att slutföra sitt bygge utan att behöva be en vuxen om hjälp, vilket uppmuntrar till självständighet och ger ökat självförtroende.
 • Introducera din unga byggare till LEGO® Friends världen. Ett varmt välkomnande väntar i Heartlake City, där barn kan uppnå allt de drömmer om med sina bästa vänner vid sin sida.
 • LEGO® leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Koncernen testar sina lekset för att säkerställa att alla klossar och delar uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna, vilket gör dem till några av de bästa – och säkraste – leksakerna för barn.

Detaljer:

 • Antal delar: 444
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41428
EAN5702016619133
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.