Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Friends 41427 Emmas modebutik

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 277:-
I lager
SKU
04202-90
   

Känner du för att uppdatera garderoben? Hoppa på Andreas skoter och ta en tur till Emmas butik och studio. Leta bland de bästa stilarna på stilsnurran för att mixa och matcha kläder. Ha roligt när du klär skyltdockorna medan Andrea provar kläder i det roterande provrummet. Känner du dig kreativ? Följ med Emma till studion där hon skissar på nya idéer och skapar nya mönster på symaskinen.

Barn som gillar mode och att klä ut sig kommer att älska Emmas modebutik (41427). Detta funktionsspäckade lekset innehåller en modebutik med 2 våningar där barn kan hjälpa minidockorna att välja nya kläder från en cool stilsnurra som låter dem mixa och matcha olika stilar. Barn kan sedan klä på dockorna i det coola roterande provrummet, komplett med reflekterande spegel. Skapad för skoj! Blivande fashionistor kan iscensätta sina designerdrömmar i Emmas studio där det finns en soffa där klädkreationerna kan fantiseras ihop över en kopp kaffe. Studion har också en symaskin och en balkong. Barn kan också lyfta av studion för att lättare komma åt butiken på nedervåningen. Eller så kan två vänner leka i de 2 sektionerna på samma gång! Realistiska rolleksäventyr Heartlake City seten erbjuder barn en spännande bygg- och lekupplevelse. Introducera din lilla byggare till LEGO® Friends världen, där Stephanie, Mia, Emma, Olivia och Andrea väntar på att välkomna alla barn till det roliga.

 • Låt barn leka med stil med Emmas modebutik (41427). Det finns en butik på nedervåningen där barn kan låtsas shoppa kläder, och en designerstudio på övervåningen där de kan designa och skapa nya stilar.
 • Detta byggset innehåller en butik och en studio, 2 byggbara minidockor, modeaccessoarer som de glänsande tygkjolarna som är nya för juni 2020, saxar och tyg, för timmar av kreativ lek.
 • Barn kan också lyfta av övervåningen för att leka med butiken och studion separat. Detta ger också bättre tillgång till butikens roliga funktioner, till exempel den snurrande klädställningen och det roterande provrummet.
 • Letar du efter en rolig leksak till barn från 6 år? Detta set med 343 delar är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till pojkar och flickor som älskar modelekar, eller till den som gillar att fördjupa sig i ett givande byggprojekt.
 • Denna 2-våningsbutik är 17 cm hög och 16 cm bred, vilket gör den till en fantastisk leksak att visa upp i varje sovrum. Barn kan också kombinera den med andra LEGO® leksaker för ännu fler kreativa lekmöjligheter.
 • Med så många fantastiska funktioner kommer detta shoppinglekset att erbjuda timmar av underhållning, och eftersom det inte kräver några batterier behöver lekarna aldrig ta slut.
 • Som alla LEGO® byggleksaker innehåller detta modelekset tydliga instruktioner som barn från 6 år kan följa för att slutföra sitt bygge utan att behöva be en vuxen om hjälp, vilket uppmuntrar till självständighet och ger ökat självförtroende.
 • Introducera barn till LEGO® Heartlake City världen, en plats full av spännande uppdrag, söta husdjur, roliga platser och fantastiska vänskapsband.
 • Sedan 1958 har LEGO® byggset uppfyllt de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier, vilket säkerställer att små fingrar kan sätta ihop och dra isär dem lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar genomgår strikta tester så att du kan vara säker på att denna byggleksak för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 343
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41427
EAN5702016619126
VarumärkeLEGO
Ålder6-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.