Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41425 Olivias blomsterträdgård

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 137:-
I lager
SKU
04202-92
   

Gör dig redo för en växtjaktsexpedition! Följ med Olivia och hennes hamster Rumble på det coola fordonet hon har uppfunnit när hon samlar sällsynta vildblommor att studera hemma i växthuset. Visa Zobo hur man sköter om växterna. Han kan gräva upp ogräs med gaffeln och vattna dem med hinken. Öppna växthusfönstret och låt solljuset ge näring åt blommorna.

Vårda barns kärlek till naturen med LEGO® Friends Olivias blomsterträdgård (41425). Låt barn låtsas utforska landsbygden och leta efter sällsynta blommor som Olivia kan studera. De kommer att ha roligt när de kör runt fordonet och hjälper LEGO Friends roboten Zobo att sköta om blommorna med alla trädgårdstillbehör i Olivias växthus. Ta med en färgklick till lekstunden Denna leksaksträdgård består av 92 delar och är lätt att bygga, även för barn som har begränsad vana av klossbygge, vilket gör setet perfekt som födelsedagspresent till alla LEGO nybörjare. De vackra leksaksväxterna kommer att liva upp skrivbordet, medan setets kompakta storlek innebär att det tar upp lite utrymme när det visas upp. Säg hej till tjejerna från LEGO Friends Välkommen till Heartlake City, en värld där småttingar kan ge sig ut på spännande uppdrag, utforska sina intressen eller bara hänga med de fem fantastiska tjejerna – Mia, Olivia, Emma, Stephanie och Andrea – och alla deras djurvänner.

 • Känner du ett barn med gröna fingrar? Låt dem ta med den fantastiska naturen hem med denna färgglada LEGO® blomsterträdgård. De kan ge sig ut på en växtjakt med Olivia och sedan ta hand om fynden i hennes växthus.
 • Olivias blomsterträdgård (41425) innehåller en byggbar minidocka, en bonderobotfigur, en söt hamster, ett växtjaktsfordon och ett växthus där barn kan låtsas odla blommor och frukt.
 • Låt barn förlora sig i kreativa lekar när de låtsas köra runt i det coola fordonet för att samla leksaksväxter och använda det söta trädgårdskitet för att sköta om och studera växterna i Olivias växthus.
 • Detta startbyggset innehåller 92 delar och går snabbt att bygga, så att de fantasifulla rollekarna kan börja på nolltid. Perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till unga botaniker från 6 år.
 • Leksaksfordonet är 4 cm högt och 6 cm långt, och växthuset är 7 cm högt och 4 cm brett, vilket gör detta set lätt att packa ner så att ditt barn kan ta med växtlekarna till en vän.
 • Inga batterier behövs för att driva denna roliga leksak, så det finns inget som hindrar de kreativa lekarna. Lägg bara till barns fantasi och se deras växtjakter komma till liv.
 • Introducera barn till den roliga LEGO® Friends världen. Genom små, snabbbyggda set eller stora, funktionsspäckade produkter kan barn iscensätta scener från tv-serien eller skapa sina egna berättelser.
 • LEGO® byggleksaker för barn uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna för att säkerställa att alla LEGO klossar och delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi alla byggklossar och delar för att säkerställa att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 92
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41425
EAN5702016619102
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.