Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

LEGO Friends 41424 Räddningsstation i djungeln

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 059:-
I lager
SKU
06202-109
   

Svinga in i all action på räddningsstationen i djungeln. Tjejerna söker igenom skogen efter djur i fara. Följ med när de räddar en strandsatt sengångare. Ropa efter dina elefantvänner för att få hjälp. Ta med den till kliniken i trädkojan på din fyrhjuling och sköt om den tills den är frisk igen. När dagen är slut kan du koppla av med en middag tillsammans med de andra LEGO® Friends tjejerna i den söta djungelhyddan.

Inspirera till vildmarksäventyr med Räddningsstation i djungeln (41424). Barn kan söka igenom skogen med en drönare för att rädda djur i nöd eller hjälpa till i kliniken – det finns massor av sätt att leka med detta coola lekset med djungelträdkoja. LEGO® Friends är stolta att stödja National Geographic Explorers arbete. För många intressen Detta roliga set tilltalar många. Barn som gillar dramatiska, kreativa lekar kommer att älska djurräddningshistorien, där LEGO Friends tjejerna Andrea, Mia och Olivia och elefanterna räddar en strandsatt sengångare. Barn kan visa sin omtänksamma sida när de tar de skadade djuren till kliniken i trädkojan. Blivande forskare kommer att älska att använda tekniken i det solenergidrivna vakttornet för att hålla djungeldjuren säkra. Alla är med Introducera barn till djungelräddningsserien – kreativa lekset som får dem att känna sig som en del av teamet. För att göra byggandet ännu roligare, ladda ner appen LEGO Bygginstruktioner för att få tillgång till Instructions PLUS, där barn kan se sin modell digitalt!

 • LEGO® Friends är stolta att stödja arbetet i National Geographic Explorers som använder sin kreativitet, nyfikenhet och passion för att skydda utrotningshotade djur i våra djungler och bidrar till att bygga en bättre värld för oss alla.
 • Låt djurgalna barn ge sig ut på ett LEGO® Friends äventyr där de kan hjälpa till att rädda en sengångare från skogen och ta med den till trädkojan i leksetet Räddningsstation i djungeln (41424).
 • Detta lekset innehåller en trädkoja, 3 byggbara minidockor, 2 elefanter och 2 sengångare. Coola tillbehör, som walkie-talkie, djurräddningspaket och en robotdrönare, gör lekarna kreativa.
 • Detta räddningsstationslekset innehåller en klinik och ett vakttorn som sitter ihop med en repbro. Vännerna kan ta fyrhjulingen för att rädda en sengångare i ett träd och sedan umgås i hyddan.
 • Barn från 8 år kommer att upptäcka att detta räddningsstationsset är en givande byggutmaning. Det är också perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som älskar att sköta om och leka med djur.
 • Trädkojan är 28 cm hög och 31 cm bred och är snygg att visa upp. Barn kan utöka lekmöjligheterna genom att lägga till andra LEGO® klossar, eftersom alla LEGO leksaker är kompatibla.
 • Inga batterier behövs för att sätta igång all spännande djungelaction – sengångarens träd ”lyser upp” med en manuell tryckfunktion. Det innebär att räddningsrollekarna kan börja så fort setet är färdigbyggt!
 • Denna fantastiska djungelräddningsleksak innehåller steg-för-steg-instruktioner. För att göra byggandet ännu roligare, ladda ner appen LEGO® Bygginstruktioner för att få tillgång till Instructions PLUS, där barn kan zooma, rotera och se sina byggen. 
 • LEGO® Friends seten uppfyller de högsta branschstandarderna, plus LEGO Koncernens strikta kvalitetskriterier, så att de är hållbara, kompatibla och lätta att sätta ihop och dra isär – så har det varit sedan 1958. 
 • LEGO® byggleksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna och testas dessutom till max av LEGO Koncernen, så att du kan vara säker på att du har köpt ett lekset som är säkert för barn att använda.

Detaljer:

 • Antal delar: 648
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell41424
EAN5702016619096
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.