Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41423 Djungelräddning med tiger och luftballong

-20%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

20%
Kampanjpris 390:- 490:- Du sparar: 100,-
I lager
SKU
06202-108
   

Sväva upp i luften för att hjälpa en strandsatt tiger. Upplev all action med Andrea i en luftballong när du försöker rädda en tigerunge som har blivit fast ovanför ett dånande vattenfall. Stabilisera ballongen när tigern hoppar i säkerhet. Väl på marken igen kan du hjälpa Emma att utforska grottan där tigern bor. Lek med djuren när de skuttar runt i vattnet nedanför vattenfallet.

Låt barn flyga iväg på ett LEGO® Friends äventyr med Djungelräddning med tiger och luftballong (41423). Barn kan låtsas sväva upp i luften för att rädda en tigerunge från ett vattenfall. Detta set innehåller 2 tigerungar, plus en papegoja och en sköldpaddsunge. LEGO Friends är stolta att stödja National Geographic Explorers arbete. Många lekmöjligheter I detta djungelräddningslekset finns en uppsjö av lekstartare för vilda äventyr. Barn kan titta på tigerungarna i deras grotta eller utforska det klippiga vattenfallet och hitta diamanter. För ännu mer dramatik kan de använda lutningsfunktionen för att slå omkull figurer i det bubblande vattnet och starta ett djärvt räddningsuppdrag med luftballongen. Detta räddningslekset låter barn uppleva spänningen i att ge sig ut på ett häftigt uppdrag! Även byggandet kommer att vara roligt – detta set har Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Med visningsverktyg för att zooma, rotera och visualisera kommer barn att känna sig som mästerbyggare!

 • LEGO® Friends är stolta att stödja arbetet i National Geographic Explorers som använder sin kreativitet, nyfikenhet och passion för att skydda utrotningshotade djur i våra djungler och bidrar till att bygga en bättre värld för oss alla.
 • Låt barn fördjupa sig i vildmarksäventyr med denna färgglada och detaljerade, klossbyggda luftballongsleksak för barn som älskar actionlekar, att utforska naturen och att sköta om djur.
 • Barn kan hitta på spännande djungelhistorier med hjälp av en klossbyggd leksaksluftballong, LEGO® Friends minidockorna Emma och Andrea, 2 tigerungar, plus andra söta djurfigurer.
 • Barn kommer att älska att låtsas flyga med luftballongen och gunga korgen så att tigerungarna kan hoppa i. Vattenfallet har 2 funktioner som låter barnen slå omkull figurer i vattnet för en dynamisk lekupplevelse.
 • Det finns många sätt att leka med detta tigerlekset med 302 delar, vilket gör det perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till pojkar och flickor från 7 år som älskar kreativa djurlekar och roliga leksaker.
 • Vattenfallet är 15 cm högt och 11 cm brett – lagom stort för uppvisning. Och eftersom det är kompatibelt med alla LEGO® set kan barn kombinera det med andra LEGO klossar för att skapa ett riktigt kreativt lekset.
 • Inga batterier behövs för att få igång actionlekarna. Manuella lutningsfunktioner gör lekarna mer dynamiska, och skimrande klossar hjälper till att skapa effekten av fallande vatten.
 • Barn som är LEGO® nybörjare? LEGO set levereras med en tydlig guide som gör det enkelt att bygga. Det här setet har också Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner, där barn kan rotera och zooma in sina set.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, plus LEGO Koncernens kvalitetskriterier, vilket säkerställer att de kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Friends klossar och byggset testas till max för att säkerställa att de uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. De kanske till och med klarar av en attack från tigerungarna!

Detaljer:

 • Antal delar: 302
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell41423
EAN5702016619089
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.