Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41422 Pandornas djungelträdkoja

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 464:-
I lager
SKU
06202-107
   

Hjälp Mia och Olivia att sköta om 3 söta räddade pandor i denna coola djungelträdkoja. Sköt om pandorna genom att mata dem med nappflaskan. Samla bambu i vagnen. Väg dem på vågen – när de har nått en hälsosam vikt kan du låta dem leka i trädkojan. De kan leka på gungbrädan eller gunga i klätterställningen. Om de ramlar omkull kan du sätta dem i bubbelbadet och tvätta dem!

Låt ditt barn ge sig ut på vildmarksäventyr och låtsas sköta om räddade pandor med leksetet LEGO® Pandornas djungelträdkoja (41422). Letar du efter den bästa leksaken för att hålla djurgalna barn från 7 år underhållna i timmar? Då är denna trädkoja det perfekta valet, komplett med klätterställning och en cool rutschkana. LEGO Friends är stolta att stödja National Geographic Explorers arbete. Går i sina bästa vänners fotspår Ta med den populära LEGO® Friends tv-serien till barns sovrum, där små byggare kan återskapa scener från sitt favoritprogram. Alla söta djurräddningsset hjälper barn att upptäcka spännande kreativa lekar och hitta på egna berättelser. Detta djungeldjursset uppmuntrar barnen att lära sig att sköta om djur och miljön. Ännu roligare byggande Ladda ner appen LEGO Bygginstruktioner och få tillgång till Instructions PLUS, som låter barn rotera, zooma och visualisera sin modell innan den ens är byggd!

 • LEGO® Friends är stolta att stödja arbetet i National Geographic Explorers som använder sin kreativitet, nyfikenhet och passion för att skydda utrotningshotade djur i våra djungler och bidrar till att bygga en bättre värld för oss alla.
 • Känner du ett barn som älskar att ta hand om djur? Då är Pandornas djungelträdkoja (41422) den perfekta presenten. De kommer att älska att låtsas sköta om de räddade pandorna och leka med dem i detta roliga, färgglada pandaset.
 • Barn kan spendera timmar med att låtsas vara de omtänksamma räddningsarbetarna och iscensätta berättelser med de byggbara minidockorna och 3 leksakspandorna. Setet innehåller en klätterställning, gungbräda och rutschkana, vilket gör det till den perfekta lekplatsen för pandorna.
 • Bara en av de grymma leksakerna från temat LEGO® Friends Jungle Rescue. Barn kan hjälpa de byggbara figurerna att leta igenom skogen, köra runt pandaungarna på en leksaksvagn eller låta dem susa nerför rutschkanan.
 • Detta lekset med 265 delar är den perfekta födelsedagspresenten, julklappen eller överraskningen till barn från 7 år som älskar vildmarksäventyr, eller blivande miljöaktivister som vill ta hand om planeten och dess djur!
 • Trädkojan är 17 cm hög och 16 cm bred, vilket gör den lagom stor att visa upp på ett skrivbord. Dess färgglada djungeldelar gör detta till en iögonfallande modell som barn kommer att vara stolta över att visa upp.
 • Inga batterier behövs för att driva detta LEGO® pandaset – det är redo för lek så fort barn är på humör för lite kreativt djungelskoj.
 • Detta pandalekset innehåller tydliga instruktioner som är lätta att följa. Gör bygget ännu roligare – ladda ner appen LEGO® Bygginstruktioner och gå till Instructions PLUS där barn kan se sin modell i 3D!
 • Ända sedan 1958 har LEGO® byggleksaker för barn uppfyllt de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier, vilket säkerställer att de lätt kan sättas ihop och dras isär.
 • LEGO® klossar och delar testas på alla tänkbara sätt, vilket säkerställer att alla LEGO Friends lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 265
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell41422
EAN5702016619072
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.