Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41421 Djungelräddning med elefantunge

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 229:-
I lager
SKU
06202-106
   

Förbered dig på en kamp mot klockan. Stephanie har hittat en elefantunge som har fastnat i klibbig lera. Den börjar sjunka och – ännu värre – en stor, läskig spindel klättrar mot den. De har inte en minut att förlora! Använd din list och samarbeta med Stephanie och Emma för att lista ut hur man använder bilen för att rädda elefanten. Den kommer att behöva lite specialvård när den kommit loss – mata den med nappflaskan och lägg den sedan på släpvagnen och kör den till djungelräddningsstationen.

Låt barn låtsas vara hjälten som skyndar för att rädda elefantungen ur träsket! Setet Djungelräddning med elefantunge (41421) är fullspäckat med funktioner som inspirerar till fantasifulla lekar. Barn kan samarbeta med LEGO® Friends tjejerna och förlora sig i timmar av äventyrslek. LEGO Friends är stolta att stödja National Geographic Explorers arbete. Rulla in i action Fordonsgalna barn kommer att älska att köra till dramat i den coola leksaksbilen. Den har en spade att gräva i leran med och en krok för att dra djuret ur träsket. En snygg släpvagn kan fästas på den lila leksaksbilen för att bogsera elefantungen i säkerhet. Det här är en fantastisk julklapp till barn som älskar actionfyllda rollekar. LEGO Friends djurräddningslekseten vidgar också barnens vyer när de blir helt uppslukade av de kreativa actionlekarna. Högteknologisk bygghjälp Instructions PLUS finns i den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner. Denna digitala, interaktiva guide har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper barnen att bygga. Det är ett supercoolt sätt att bygga!

 • LEGO® Friends är stolta att stödja arbetet i National Geographic Explorers som använder sin kreativitet, nyfikenhet och passion för att skydda utrotningshotade djur i våra djungler, och bidrar till att bygga en bättre värld för oss alla.
 • Överraska djurälskande barn med ett djungeläventyr med setet Djungelräddning med elefantunge (41421), som innehåller en skogsscen och en bil, utformat för att inspirera till fria, kreativa lekar.
 • Detta set innehåller 2 byggbara minidockor, en elefantunge och en rad coola tillbehör, till exempel walkie-talkie och nappflaska till elefantungen, som inspirerar till timmar av praktiska, kreativa lekar.
 • Barn kan använda walkie-talkien för att kalla på hjälp, köra bilen till träsket, dra elefantungen ur leran med vinschen och sedan mata och sköta om den medan de kör i säkerhet.
 • Behöver du en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till djurgalna barn från 6 år? Då har du kommit rätt. Detta lekset är ett perfekt sätt att introducera barn till LEGO® Friends eller överraska fans som redan gillar tv-serien.
 • Djungelscenen är 10 cm hög och 9 cm bred, så den är enkel att förvara. Den är kompatibel med alla LEGO® set, så att barn kan köra den lila bilen med andra LEGO set de redan har.
 • Inga batterier behövs för att slutföra detta djungeluppdrag – bara mod, beslutsamhet och LEGO® Friends Stephanie och Emma i ditt team.
 • LEGO® seten innehåller tydliga instruktioner, vilket gör dem till de bästa byggleksakerna för barn. Gå till Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner, där barn kan zooma, rotera och visualisera modellen de bygger.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier, vilket säkerställer att de lätt kan sättas ihop och dras isär när det är dags att bygga om.
 • LEGO® klossar och delar testas till max för att säkerställa att alla LEGO Friends lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. De kanske till och med är elefantsäkra ...

Detaljer:

 • Antal delar: 203
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41421
EAN5702016619065
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.