Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41398 4+ Stephanies hus

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 472:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04202-89
   

Kom in och ha roligt med Stephanie! Hennes mamma och pappa är här och välkomnar dig till sitt hem. Häng i hennes sovrum. Hjälp henne att borsta håret vid sminkbordet samtidigt som hon visar dig alla idrottspriser hon har vunnit. Det är dags för mellanmål i köket – glöm inte att tvätta händerna i badrummet. Gunga på gungan i trädgården och utforska sedan området på cykel.

Låt små byggare uppleva rollekar med familjelivstema med LEGO® Friends 4+ Stephanies hus (41398). De kan låtsas vara Stephanie som hänger i sitt mysiga sovrum eller mamman eller pappan som tar hand om sin tjej och hennes hund Dash. Tillgång till alla delar Övervåningen är avtagbar, vilket gör det enkelt för små fingrar att leka med alla coola detaljer på nedervåningen. Det innebär också att 2 vänner kan dela det roliga och leka med varsin våning på samma gång! Huset har massor av söta detaljer som får de kreativa lekarna att komma till liv, plus en miniatyrgunga som får leken att fortsätta utanför huset. Perfekt förskolelekset Detta LEGO 4+ set är ett roligt sätt för kreativa förskolebarn att lära sig att bygga och innehåller 2 speciella startklossar som låter nybörjare bygga leksetet med självförtroendet på topp. Det här setet har Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner, där barn kan se sina skapelser digitalt för att hjälpa till att utveckla fantasi och självförtroende.

 • Låt små byggare njuta av timmar av fantasifulla lekar med 4+ Stephanies hus (41398). Förskolebarn kommer att älska att bygga och leka med huset, återskapa scener från LEGO® Friends tv-serien eller hitta på egna berättelser.
 • Den här leksaken innehåller LEGO® Friends minidockorna Stephanie, Alicia och James, en hund och alla klossar som behövs för att bygga ett 2-våningshus med sovrum, badrum, kök, matsal och trädgårdsgunga.
 • Detta byggset innehåller startklossar i form av en basplatta och en väggdel, vilket gör det lätt att bygga så att familjelekarna kan börja direkt. Söta tillbehör, som en minicroissant, uppmuntrar till kreativa lekar.
 • Detta är en perfekt julklapp till barn som älskar att hitta på rollekar om familjeliv. Setet med 170 delar är också perfekt som present till barn från 4 år som förtjänar en överraskning.
 • Detta set med 170 delar är 16 cm högt och 12 cm brett, så det tar upp begränsat med utrymme när det visas upp. Och det är kompatibelt med andra LEGO® delar, så barn kan utöka lekarna med andra set de har hemma.
 • Den här roliga leksaken behöver inga batterier. Barn behöver bara öppna lådan och hitta startklossarna för att börja bygga denna färgglada och kreativa modell!
 • Detta minidockhus med 170 delar innehåller en bygg- och lekguide som hjälper barn att förstå syftet med byggstegen och bidrar till att utveckla deras självförtroende.
 • Innehåller startklossar i form av en basplatta och väggdelar som gör det lätt att bygga och förbättra barns självförtroende. Setet 4+ Stephanies hus är en perfekt julklapp som introducerar yngre barn till vardagshjältarna från LEGO® Friends.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier, vilket säkerställer att de lätt kan sättas ihop och dras isär varje gång det är dags för ett nytt bygge.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje ung byggares LEGO Friends leksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 170
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell41398
EAN5702016618853
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.