Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41395 Vänskapsbuss

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 643:-
I lager
SKU
12192-56
   

Vad får du om du blandar en gammal Londonbuss med ett dockhus och lite Friends magi? En LEGO® Friends Vänskapsbuss (41395). Inspirera nyfikna barn att utforska bortom horisonten. Det finns utrymme i leksaksbussen för alla prylar (inklusive tennisracketar och ett nät!) och för den mest väsentliga packningen – deras bästa vänner! Utforska en värld full av möjligheter

Denna funktionsspäckade leksak låter barn utforska alla delar av en spännande bussresa, från att reparera och anpassa fordonet till att titta på stjärnorna och upptäcka djurlivet eller susa nerför rutschkanan och slappna av i poolen. Tillgång till alla områden Detta är ett fantastiskt set för barn som älskar dockhus, miniatyrtillbehör och kreativa lekar. Det översta däcket kan skjutas bakåt för att lättare komma åt de coola rummen inuti. Letar du efter den bästa presenten för en liten mekaniker som vill utöka sitt garage med fantastiska fordon? Då har du kommit rätt! Låt små byggare utforska LEGO Heartlake City med sitt livs bussresa.

 • Låt kreativa barn ge sig ut på en äventyrsresa med detta LEGO Friends set. Ombord på denna funktionsspäckade buss för minidockor kommer de att upptäcka oändliga, kreativa lekalternativ tack vare alla coola funktioner och tillbehör.
 • Denna leksaksbuss innehåller LEGO® Friends minidockorna Stephanie, Mia och Olivia. Kreativa barn kan utveckla sin fantasi när de hjälper tjejerna från Heartlake City att utforska de coola funktionerna och tillbehören för minidockorna.
 • Barn kan låtsas sova med sina kompisar i sovrummen, bärga olycksdrabbade fordon med en vinsch, paddla i poolen eller titta på stjärnorna från översta däck, som kan skjutas bakåt för att komma åt minidockornas sängar.
 • Den här LEGO Friends bussen (41395) är perfekt som födelsedagspresent till barn från 8 år som älskar knasiga leksaksfordon och har begränsad byggerfarenhet. Detta är ett stimulerande bygge och kommer att ge en känsla av stolthet när det är färdigt.
 • Bussen innehåller massor av tillbehör för minidockorna, men eftersom den är 14 cm hög och 30 cm bred rymmer den även andra LEGO® delar som barn vill ta med. Alla LEGO set är kompatibla med denna roliga leksak!
 • Dynamiska lekar är en del av åkturen. Denna leksak är långt ifrån en statisk bussmodell, med hjul som verkligen snurrar. Men inga batterier behövs – denna LEGO® Friends buss drivs av fantasi.
 • Denna bussleksak innehåller enkla instruktioner, så att även barn som är LEGO® nybörjare kommer att vara på väg mot rolleksäventyr på nolltid!
 • Inspirera barn att ge sig ut på ett äventyr i Heartlake City, där de kommer att upptäcka att de kan utforska bortom horisonten och dela sina intressen tillsammans med sin bästis.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla och lika starka som vilken LEGO Heartlake City vänskap som helst.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje LEGO® byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H14 x B30 cm
 • Antal delar: 778
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell41395
EAN5702016618822
VarumärkeLEGO

Coola funktioner

Poolen kan dras ut

Odla fantasimat?

Det ingår en liten blomsterbädd på taket.

Smart design

Taket kan höjas för enkel åtkomst till sovrummen.

The sky's the limit!

Teleskop och laptop ingår.

Dags för lek!

Det avtagbara tennisnätet låter dig spela vart du vill!

Fartfyllt skoj

Varför använda trappan när det finns en rutschkana?

LEGO Friends Friendship Bus
LEGO Friends Friendship Bus
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.