Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41394 Heartlake Citys sjukhus

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 695:-
I lager
SKU
12192-57
   

Barn kan lära sig värdet i att ta hand om andra genom att rollspela som doktor, ambulansförare eller patient med leksakssetet LEGO® Friends Heartlake Citys sjukhus (41394). Det är en fantastisk present till barn från 6 år som kommer att älska att iscensätta autentiska scenarier i sjukhusets reception, undersökningsrum, återhämtningsrum, förvaringsrum och takträdgård. Så många sätt att leka!

Byggbar medicinsk utrustning, till exempel en röntgenskanner och ett mikroskop, plus bandage, stetoskop, spruta och termometer inspirerar till fantasifulla lekar, liksom de 3 minidockorna – LEGO Friends karaktären Emma, Ethan och doktor Maria. Lägg till fler kreativa lekmöjligheter med leksaksambulansen för att transportera den skadade Ethan till sjukhuset, plus en bår och en rullstol. Vi introducerar LEGO Friends ... LEGO Friends byggset är de bästa leksakerna för att uppmuntra barn att utforska sina intressen med hjälp av de 5 tjejerna från Heartlake City – Stephanie, Mia, Andrea, Emma och Olivia.

 • Barn upptäcker glädjen i att ta hand om andra när de rolleker som doktor, patient och besökaren Emma och återskapar verkliga scenarier med det färgglada och detaljerade leksetet LEGO® Friends Heartlake Citys sjukhus (41394).
 • Sjukhusets undersökningsrum, med byggbar röntgenskanner, takträdgård och medicinska tillbehör, plus 3 minidockor – LEGO® Friends karaktären Emma, Ethan och doktor Maria – kommer att väcka barnens kreativitet.
 • Barn kommer att älska att låtsas köra LEGO® leksaksambulansen, med plats för en patient och en bår längst bak. En rullstol för minidockor och medicinska tillbehör utökar alla fantasifulla lekalternativ.
 • Det finns så många sätt att leka med detta LEGO® set med 379 delar , vilket gör det perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning som barn från 6 år kan leka med på egen hand eller tillsammans med vänner.
 • LEGO® sjukhuset är 19 cm högt, 22 cm brett och 6 cm djupt, så detta kompakta set kommer inte att ta upp mycket förvaringsutrymme. Barn kan också kombinera det med andra LEGO® set för ännu fler roliga lekar.
 • Inga batterier krävs i detta byggset för barn – det består enbart av LEGO® klossar och är den bästa leksaken för att uppmuntra barn till fritänkande kreativitet så att de roliga äventyren aldrig tar slut.
 • Funderar du på att köpa denna doktorsleksak till någon som är LEGO® nybörjare? Inga problem – den innehåller enkla steg-för-steg-instruktioner. Öppna lådan och kör igång!
 • Introducera unga byggare till LEGO® Friends världen. Ett varmt välkomnande väntar i Heartlake City, där barn kan utforska sina intressen tillsammans med sina bästa vänner.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier. Barn som bygger detta LEGO Friends lekset kommer att upptäcka att klossarna kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar testas på alla tänkbara sätt för att garantera att varje ung byggares LEGO Friends set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H19 x B22 x D6 cm
 • Antal delar: 379
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41394
EAN5702016685794
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.