Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41393 Baktävling

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 333:-
I lager
SKU
12192-58
   

Showen börjar! Låt all dramatik från tv-baktävlingar utspela sig i barnens rum med setet LEGO® Friends Baktävling (41393). Låt dem uttrycka sin kreativitet när de dekorerar leksakstårtorna på olika knasiga sätt för att imponera på domarna. Eller rollek som domaren som bestämmer vem som ska vinna pokalen. Matar fantasin Detta leksaksmatset är fullpackat med realistisk köksutrustning, leksaksmat och söta redskap och tillbehör för att realistiskt återskapa baktävlingarna som barn ser på tv.

Coola funktioner som de roterande tårtfaten och det snurrande ingredienshjulet hjälper till att inspirera fantasifulla lekar. Och hela setet är modulärt så att barn kan bygga ihop och leka med det hur de vill. Livet är sötare tillsammans med vänner Introducera barn till LEGO Friends, där de kan återskapa äventyren från tv-serien och träffa LEGO® Friends karaktärer som är precis som dem. I Heartlake City kommer de alltid att ha en vän som de kan utforska sina intressen tillsammans med, eftersom det alltid finns plats för fler vänner.

 • Uppmuntra till kreativa lekar när barn hjälper LEGO® Friends karaktärer att skapa fantastiska LEGO tårtor i detta lekset med en baktävling som tema. De kommer att älska att låtsas tävla i strålkastarljuset i studion.
 • Det funktionsspäckade leksetet Baktävling (41393) innehåller 3 minidockor, 2 matlagningsstationer med roterande tårtfat, massor av baktillbehör, till exempel leksaksmat och glasyr, och köksutrustning.
 • Barn kommer att bli fängslade av detta funktionsspäckade LEGO® set. De kan låtsas baka på hällen, rolleka som domare, följa med bakom kamerorna, hjälpa till att släcka en eld i köket eller göra en helt ny skapelse genom att lägga till sina egna LEGO klossar.
 • Det finns så många sätt för barn från 6 år att njuta av timmar av kreativa matlekar med detta LEGO® set med 361 delar. Det är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp för alla som är LEGO® nybörjare eller gillar Friends tv-serien.
 • Detta modulära set kan separeras för att sprida tårtglädjen i hela sovrummet. Men eftersom det är 15 cm högt och 30 cm brett tar det inte upp så mycket plats när alla delar visas upp tillsammans.
 • Detta LEGO® Friends set innehåller allt barn behöver för att återskapa en tv-baktävling. Batterier behövs inte för att få igång all action – allt kreativt skoj kommer från barns fantasi.
 • Som alla andra LEGO® set innehåller denna matlagningsleksak tydliga instruktioner. De är utformade för att vara lätta att följa för barn från 6 år, så att de kan börja bygga utan att behöva hjälp av en vuxen.
 • Introducera barn till LEGO® Friends spännande värld. Det är en plats där barn kan lära sig att det är möjligt att uppnå alla drömmar om de följer sina hjärtan.
 • LEGO® byggset för barn uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att dra isär – och så har det varit sedan 1958!
 • LEGO Koncernen testar sina klossar och delar till max för att säkerställa att varje liten byggares lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mål: H15 x B30 cm
 • Antall klosser: 361
 • Alder: fra 6 år
Mer information
Modell41393
EAN5702016684735
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.