Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41392 Glammig camping

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 337:-
I lager
SKU
12192-59
   

Uppmuntra barns passion för friluftsliv med leksakssetet LEGO® Friends Glammig camping (41392). Det finns massor av funktioner som får barn att leka i timmar. Låt dem låtsas cykla i skogen med LEGO Friends minidockorna Olivia och Mia. Eller så kan de leka med leksaksekorren eller låtsas titta på stjärnorna med teleskopet. Campa med stil Det är ingen primitiv camping i denna leksak. I LEGO tältet finns sängar och till och med en smartphone som tjejerna kan använda för att skicka bilder till Heartlake City.

Barn kommer att älska att ställa i ordning minidockstältet med det vackra, mjuka plasttaket och sedan dekorera campingplatsen med lampor. Och när leksakslägret är inrättat kan de låtsas slappna av i badtunnan. Lyxiga instruktioner Det är inte bara campingen i denna naturpresent till barn som är modern – det är instruktionerna också! Ladda ner LEGO® Life appen för att få tillgång till Instructions PLUS, så att ditt barn kan se sin leksakscamping ta form i ”spökläget”, rotera och zooma. Det är byggande för den digitala tidsåldern!

 • Hjälp ditt barn att utveckla en kärlek till friluftsliv med den söta leksaken LEGO® Friends Glammig camping för naturälskare. De kommer att ha timmar av skoj när de låtsas sätta upp campinglägret, utforska naturen och slappna av med sina vänner.
 • Denna campingleksak innehåller ett LEGO® tält med mjukt plasttak, 2 minidockor, leksaksekorre, lägereld, teleskop och till och med en badtunna – allt ett barn behöver för en fängslande campingupplevelse.
 • Barn kommer att älska att bygga tältet med det mjuka plasttaket och göra det mysigt genom att ställa i ordning sängarna och sminkbordet. Kör runt minidockorna på LEGO® cykeln för att göra leken mer dynamisk.
 • Med 241 delar är Glammig camping (41392) perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år med begränsade byggkunskaper. Gör en naturälskare glad med en överraskningsleksak i form av detta campingset.
 • Tältet är 9 cm högt och 15 cm brett och snyggt att visa upp på skrivbordet. Barn kan lysa upp rummet ännu mer genom att separera leksaksträdet och elden eller anpassa dem med klossar från andra LEGO® set.
 • Inga batterier behövs för att driva denna campingleksak. Lamporna blinkar tack vare klara, färgade plastklossar – och barns fantasi!
 • Är din lilla byggare redo för en häftig lekupplevelse? Ladda ner LEGO® Life appen och hjälp ditt barn att använda Instructions PLUS för att zooma in, rotera och se campingleksaken i ”spökläget”. Det är byggande för den digitala tidsåldern!
 • Även under en campingtur bortom Heartlake Citys gränser kan barn utforska en värld full av intressen och aktiviteter tillsammans med sina bästa vänner.
 • LEGO® set uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen testar vi klossar och tillbehör till max för att säkerställa att alla våra lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått tält: H9 x B15 cm
 • Antal delar: 241
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41392
EAN5702016701098
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.