Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41391 Heartlake Citys frisörsalong

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 314:-
I lager
SKU
12192-60
   

Finns det någon bättre plats än frisörsalongen för att träffa vänner och skvallra lite? Denna frisörleksak är fullmatad med scenarier för fantasifulla lekar. Det finns massor av söta hårtillbehör, till exempel leksakshårtorkar och leksaksperuker, som väcker fantasin. Med LEGO® Friends Heartlake Citys frisörsalong (41391) kan barn låtsas vara kund eller stylist – och det finns massor av galna frisyrer att skapa! Arbetsstationer Underbart detaljerade stationer gör att barn kan se minidockan förvandlas i leksaksfrisörsalongen.

Med söta funktioner som ett musselformat handfat, en frisörstol, stylingstation och kassaapparat. Sugen på lila lugg? Instruktioner i massor Alla LEGO® set innehåller väldigt enkla textinstruktioner, men Heartlake Citys frisörsalong innehåller även en förbättrad byggupplevelse. Ladda ner LEGO® Life appen och gå till Instructions PLUS för att zooma, rotera och se modellen i ”spökläget”. Det är byggande för den digitala tidsåldern!

 • Ge unga stylister timmar av kreativa lekar med LEGO® Friends Heartlake Citys frisörsalong. De kan låtsas klippa och styla sina vänners hår eller låtsas vara kunden som går till frisörsalongen för att få en ny frisyr!
 • Setet är fullspäckat med funktioner som får fantasin att flöda. Det finns 2 minidockor, 2 frisörstolar, ett handfat och massor av tillbehör, till exempel leksaksborstar och leksaksperuker, för att skapa en realistisk frisörupplevelse.
 • Barn kommer att ha massor av skoj när de ser minidockan förvandlas när hon flyttas mellan de olika stationerna i salongen. Och för ännu mer skoj kan minifigurer från andra LEGO® set också få en makeover!
 • Med 235 delar är Heartlake Citys frisörsalong (41391) en perfekt present till barn med begränsad byggerfarenhet och massor av fantasi. Setet är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller present för alla tillfällen till barn från 6 år.
 • Denna leksaksfrisörsalong är 11 cm hög och 17 cm lång – tillräckligt kompakt att ha framme för ständig underhållning. Barn kan också kombinera den med andra LEGO® set för riktigt kreativa lekar.
 • Inga batterier behövs för att driva Heartlake Citys frisörsalong. Allt kreativt skoj kommer till liv med enkla instruktioner, lite byggerfarenhet och ett barns aktiva fantasi.
 • Är din lilla byggare redo för en häftig lekupplevelse? Ladda ner LEGO® Life appen och hjälp ditt barn att använda Instructions PLUS för att zooma in och rotera frisörsalongen i ”spökläget”. Det är byggande för den digitala tidsåldern!
 • Introducera unga byggare till Heartlake Citys värld där tjejerna från LEGO® Friends väntar på att få följa med på de mest spännande äventyr de kan hitta på!
 • LEGO® set uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Friends set, klossar och tillbehör är testade till max för att säkerställa att alla LEGO lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H11 x L17 cm
 • Antal delar: 235
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41391
EAN5702016687996
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.