Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO förvaringslåda 4 - ljusgrön

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 185:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05182-7
   

Kan man verkligen inreda med LEGO? Såklart! Nu finns det fina förvaringsboxar i de klassiska LEGOfärgerna. Detta är en praktisk och snygg detalj i barnrummet och LEGO®s förvaringssystem gör det enkelt och roligt för barnen att hålla ordning. Sortera dina LEGO eller DUPLO klossar efter storlek och färg i förvaringslådan så att du lätt kan hitta dem när det är dags att bygga. Alla klossar och huvuden är kompatibla och kan byggas ihop, tillverkade av plast.

  • Mått: 25 x 25 x 18 cm
  • Tillverkad i plast
  • BPA- och Ftalat-fri
  • Färg: Spring yellowish green/ljusgrön
Mer information
Modell4003
EAN5711938029623
VarumärkeLEGO

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.