Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10933 Lyftkran och byggnadsarbete

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 184:-
I lager
SKU
04202-67
   

Dagar av roliga aktiviteter väntar för små byggarbetare när de utforskar denna funktionsspäckade byggarbetsplats. Med en stor bulldozer, minibulldozer, tippbil, grävmaskin och kran kan små barn och föräldrar samarbeta för att leverera material, bygga ett torn och städa upp på gatan. Och när det är dags för lunch finns det till och med ett korvstånd att besöka!

Leksetet LEGO® DUPLO® Construction Lyftkran och byggnadsarbete (10933) för förskolebarn är fullspäckat med fordon, aktiviteter och karaktärer som inspirerar till rollekar och utvecklar färdigheter. En livlig byggarbetsplats full av lekmöjligheter Dagar av roliga aktiviteter väntar för små byggarbetare när de utforskar den livliga byggarbetsplatsen. Med en stor bulldozer, minibulldozer, tippbil, grävmaskin och kran kan små barn och föräldrar samarbeta för att leverera material, bygga ett torn och städa upp på gatan. Och när det är dags för lunch finns det ett korvstånd att besöka! Mångsidigt och funktionsspäckat set Med 5 moderna karaktärer – kvinnlig målare och kranförare, 2 manliga byggarbetare och en korvförsäljare – plus massor av coola funktioner, som ljus- och ljudklossar och bulldozerns knuffa-och-kör-motor, kommer detta set att engagera, underhålla och inspirera unga byggare. För ännu fler lekfördelar kan det kombineras med andra LEGO DUPLO Construction set.

 • Leksetet LEGO® DUPLO® Construction Lyftkran och byggnadsarbete (10933) innehåller en livlig byggarbetsplats med fantastiska fordon, häftiga aktiviteter och olika karaktärer som inspirerar till rollekar och utvecklar färdigheter.
 • Innehåller 5 moderna figurer och 4 fordon – en stor bulldozer, minibulldozer, tippbil, grävmaskin och en kran – med coola funktioner, som knuffa-och-kör-motor, ljud, ljus och fungerande vinsch.
 • Ljud och ljus får byggarbetsplatsen att komma till liv när barn lyfter toalettbyggnaden på plats med kranen, levererar material och städar gatan. Och när det är dags för rast kan de kolla in korvståndet!
 • Om du letar efter den bästa presenten för ett förskolebarns växande behov är denna funktionsspäckade byggarbetsplatsleksak perfekt, och den innehåller allt en liten byggarbetare från 2 år kan behöva i ett praktiskt, funktionellt grävmaskinsset.
 • Huvudbyggnaden med kranen är 40 cm hög, 20 cm bred och 25 cm djupt – inspirerande fantasilekar i stor skala med delar som är perfekta för små händer att plocka upp och placera.
 • Leken drivs av barns fantasi – ljud- och ljusklossarna drivs av 3 LR41-knappcellsbatterier och 3 LR44-knappcellsbatterier som ingår i setet.
 • Innehåller tydliga, enkla instruktioner som säkerställer att föräldrar och små barn kan bygga, leka och få ut så mycket som möjligt av alla funktioner i detta mångsidiga lekset så fort de har öppnat förpackningen.
 • De kreativa LEGO® DUPLO® lekseten är utformade för att underhålla, stimulera och inspirera förskolebarn med välkända scenarier, roliga karaktärer och barnvänliga delar.
 • LEGO® DUPLO® byggset är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär eftersom de uppfyller de högsta branschstandarderna – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar klossarna och delarna i alla LEGO® DUPLO® lekset för att säkerställa att varje liten byggares leksak uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 123
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10933
EAN5702016618228
VarumärkeLEGO
Byggesett med 4 kjøretøy med kule egenskaper Byggesett med 4 kjøretøy med kule egenskaper

4 fordon med häftiga egenskaper

En kraftfull bulldozer, dumper, grävmaskin och kran.

Bulldoser, dumper, gravemaskin og kran med fungerende vinsj Bulldoser, dumper, gravemaskin og kran med fungerende vinsj

Realistiska funktioner

Push & Go bulldozers, ljud, ljus och en fungerande vinsch.

Med 5 figurer blant annet 3 anleggsarbeidere Med 5 figurer blant annet 3 anleggsarbeidere

5 samtidsfigurer

Kvinnlig målare och chaufför, 2 manliga arbetare och en korvförsäljare.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.