Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10932 Rivning med rivningskula

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 643:-
I lager
SKU
04202-68
   

Föräldrar och små barn kan samarbeta för att svinga rivningskulan från sida till sida och riva det lilla huset, städa upp med bulldozern och leverera nytt byggmaterial med lastbilen. När förskolebarn utforskar de obegränsade lekmöjligheterna hos denna leksak med rivningskula utvecklar de också viktiga fysiska och kognitiva färdigheter som varar en livstid.

Leksaken LEGO® DUPLO® Construction Rivning med rivningskula (10932) erbjuder obegränsade lekmöjligheter med en justerbar kran, tippbil och bulldozer. Leksak med rivningskula för små barn Förskolebarn kommer att utveckla finmotoriska och kognitiva färdigheter och stärka sin sociala och känslomässiga medvetenhet med 3 byggarbetare, en kran som rör sig upp och ner och från sida till sida, en bulldozer med robusta larvband och öppningsbar hytt, en tippbil, ett litet hus och tillbehör som stenblock och skyltar. Föräldrar kan ta del av oändliga lekar med små barn när de svingar rivningskulan för att riva det lilla huset, städar upp med bulldozern, levererar nytt byggmaterial med lastbilen och bygger om huset. Vilka är de bästa byggarbetsplatsleksakerna för små barn? LEGO DUPLO Construction lekseten har utformats för att erbjuda leksaker som stimulerar och tillfredsställer förskolebarns växande behov. Seten kan kombineras för att ge ännu fler lekfördelar.

 • Leksetet LEGO® DUPLO® Construction Rivning med rivningskula (10932) låter föräldrar och förskolebarn styra 3 häftiga byggfordon för att riva en byggnad och städa upp efteråt.
 • Innehåller en manlig och en kvinnlig byggarbetarfigur, en justerbar kran, tippbil, bulldozer med hjul, ett litet hus och olika stenblock.
 • Föräldrar och små barn kan samarbeta för att svinga rivningskulan från sida till sida och riva det lilla huset, städa upp med bulldozern och leverera nytt byggmaterial med lastbilen.
 • Om du letar efter de bästa byggarbetsplatsleksakerna för små barn är detta kreativa byggset perfekt med LEGO® DUPLO® fordon, byggarbetare och miljöer som engagerar, undervisar och underhåller barn från 2 år.
 • Kranen är 28 cm hög, 10 cm lång och 12 cm bred – tillräckligt stor för seriösa jobb och lagom liten för små fingrar att leka med. Kombinera med andra LEGO® DUPLO® Construction set.
 • Inga batterier behövs till detta lekset. Allt som behövs är ett barns fantasi för att de praktiska, fria lekarna ska fortsätta i all oändlighet!
 • Enkla instruktioner hjälper föräldrar och små barn att få ut det mesta av leksaken så fort den har öppnats – för att maximera setets lekmöjligheter och utvecklingsmässiga fördelar.
 • Alla LEGO® DUPLO® lekset innehåller roliga, välkända miljöer och delar som är lätta att hantera för att väcka barns fantasi och låsa upp deras kreativa potential med byggande, lärande och fria lekar.
 • LEGO® DUPLO® byggarbetsplatsleksakerna uppfyller de högsta branschstandarderna, så att du kan vara säker på att delarna är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar klossarna och delarna i alla LEGO® DUPLO® lekset för att säkerställa att varje liten byggares leksak uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 56
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10932
EAN5702016618211
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.