Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10928 Bageri

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 464:-
I lager
SKU
12192-33
   

Alla barn älskar att åka till bageriet! Och nu kan förskolebarn njuta av låtsaslekar i detta LEGO® DUPLO® Bageri, med det färgglada kaféet och den dekorerade skåpbilen. Pedagogisk bagerileksak för små barn Detta färgglada, moderna bageri serverar en smaskig blandning av fantasifulla lekar och utvecklingsmässiga fördelar som små barn och föräldrar kan dela! Det finns mixer och ugn så att din unga bagare kan börja baka direkt.

Det finns kafékunder att servera med ett urval av mumsiga tårtor. Sedan är det dags att göra leveranser i den rullande leveransbilen. Det finns så mycket att se, göra och lära med denna livliga pedagogiska leksak – det är ett av de bästa sätten att förbättra små barns finmotoriska, sociala och känslomässiga färdigheter. Perfekt låtsaslekpresent till små barn Med igenkännbara karaktärer och välbekanta miljöer erbjuder pedagogiska LEGO DUPLO leksaker praktiska, fria, roliga rollekar med oändliga utvecklingsmässiga fördelar.

 • Små barn utvecklar finmotoriska, sociala och känslomässiga färdigheter när de bygger, leker, bygger om och leker igen med detta livliga bagerilekset. Barn kan laga och servera mat i leksakskaféet och sedan köra skåpbilen för att leverera cupcakes!
 • Pojkar och flickor kommer att älska att iscensätta fantasifulla berättelser med setet LEGO® DUPLO® Bageri med kafé och leveransbil. Med denna fantastiska present till små barn från 2 år kan låtsaslekarna serveras hela dagen!
 • Huvudbyggnaden är 15 cm hög, 19 cm bred och 11 cm djup. Detta anpassningsbara lekset kan enkelt kombineras med andra LEGO® DUPLO® set för att utöka barns låtsaslekar och inlärningsmöjligheter ännu mer.
 • Denna pedagogiska leksak med mattema för små barn är helt batterifri. Den drivs enbart av barns fantasi! Praktiska, batterifria LEGO® DUPLO® leksaker kickstartar små barns kreativa, fantasifulla och praktiska lärande.
 • Alla roliga matlekar börjar så fort du öppnar lådan. Enkla instruktioner ger idéer och inspiration som hjälper föräldrar och små barn att få den bästa lekupplevelsen och de bästa utvecklingsmässiga fördelarna med denna mångsidiga leksak.
 • Introducera förskolebarn till att lära med fri, kreativ lek som inspirerar unga sinnen. Med välbekanta miljöer, roliga karaktärer och lätthanterliga delar är LEGO® DUPLO® lekset perfekta som första byggleksaker för små barn.
 • LEGO® DUPLO® lekset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® DUPLO® klossar och delar för att se till att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H15 x B19 x D11 cm
 • Antal delar: 46
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10928
EAN5702016687842
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.