Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10927 Pizzastånd

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 115:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12192-36
   

Njut av låtsaslekar med pizza! Det är den roliga maten som alla barn känner igen. Med detta coola pizzastånd kan barn uppleva det roliga med att jobba i en pizzarestaurang. Det finns oändliga rollekar att skapa: hjälp kocken att hålla upp pizzan för att locka dit kunder, servera pizzan på bordet, sätt kocken på stolen medan han äter sitt favoritmellanmål ... pizza! Varje dag är en hektisk dag i pizzaståndet!

Njut av låtsaslekar med pizza! LEGO® DUPLO® Pizzastånd är det perfekta första byggsetet och erbjuder små barn massor att lära och leka med. Mata unga sinnen med en pizzaleksak! Alla barn känner igen en pizza – och detta moderna pizzastånd serverar en smaskig blandning av roliga lekar och utvecklingsmässiga fördelar som små barn och föräldrar kan ta del av! Din lilla pizzabagare kan hjälpa kocken att hålla upp pizzan för att locka dit kunder, servera pizzan på bordet, sätta kocken på stolen medan han äter sitt favoritmellanmål (pizza!) samtidigt som hunden avundsjukt tittar på. Med coola färger och massor av detaljer, inklusive en bänkskiva i trästil, kan det mångsidiga setet LEGO DUPLO Pizzastånd arrangeras och byggas om för oändliga rolleksmöjligheter. Pedagogiska leksaker för låtsaslek – perfekt present till små barn! Med igenkännbara karaktärer och välbekanta miljöer sätter pedagogiska LEGO DUPLO leksaker fria lekar och uttryckande av egna känslor i händerna på förskolebarn – och uppmuntrar till finmotorik och social och känslomässig utveckling.

 • Det mångsidiga setet LEGO® DUPLO® Pizzastånd ger små barn, föräldrar och vårdnadshavare massor av rollekar att dela tillsammans. Denna leksak är perfekt som LEGO startset och är fullpackad med lekfullt lärande för barn.
 • När pizzakillen lagar en smaskig pizza i leksakspizzaståndet tittar en söt hund på med förhoppning i ögonen. Pizzaståndet är färgglatt och modernt med en bänkskiva i trästil och innehåller meny, bord, stol – och pizza!
 • Små barn utvecklar finmotorik och sociala och känslomässiga färdigheter när de bygger, leker, designar om och leker igen med detta livliga matlekset. Laga och servera läckra pizzor. Förtjänar hunden en pizzabit?
 • Pojkar och flickor kommer att älska att iscensätta fantasifulla berättelser med detta roliga pizzastånd. De serverar låtsaslekar hela dagen med denna roliga minirestaurang! Perfekt present till små barn från 2 år.
 • Pizzaståndet är 11 cm högt, 9 cm brett och 7 cm djupt. Detta anpassningsbara lekset kan enkelt kombineras med andra LEGO® DUPLO® set för att utöka barns låtsaslekar och inlärningsmöjligheter.
 • Denna pedagogiska leksak för små barn och förskolebarn är batterifri – så de roliga matlekarna tar aldrig slut! Praktiska LEGO® DUPLO® leksaker kickstartar små barns kreativa, fantasifulla och praktiska tänkande.
 • Enkla, tydliga instruktioner ser till att barn kan skapa och ha roligt med denna lättbyggda LEGO® DUPLO® leksakspizzeria på en gång. Och ju mer de leker, desto fler nya möjligheter kommer deras fantasi att trolla fram.
 • Med lätthanterliga klossar och vänliga, välbekanta karaktärer bidrar LEGO® DUPLO® Town leksaker till att utveckla barns kreativa tänkande och finmotorik samtidigt som de ger oändliga fantasifulla lekmöjligheter.
 • LEGO® DUPLO® leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna, så de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO® DUPLO® klossar och delar genomgår utförliga tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna, och du kan vara säker på att leksaken är helt säker för ditt barn.

Detaljer:

 • Mått: H11 x B9 x D7
 • Antal delar: 18
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10927
EAN5702016687903
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.