Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10926 Sovrum

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 168:-
Tillfälligt slut
SKU
12192-35

Sovrum är inte bara till för att sova i, eller hur? Med detta roliga lekset tar aktiviteterna aldrig slut! Följ med de 2 flickfigurerna på pyjamasparty i våningssängen. Det finns en stor nallebjörn att gosa med, en gitarr att sjunga med till och en våningssäng med rutschkana! När det är läggdags kan flickorna stoppas ner i sängen ... och sedan är det dags att vakna igen – de roliga rollekarna fortsätter på morgonen.

Det finns oändliga rolleksmöjligheter för barn med denna LEGO® DUPLO® Sovrum leksak. Även den husformade lådan är en del av lekupplevelsen. Utvecklande leksak i form av sovrumslekset Unga sinnen kommer att vara engagerade och underhållna med det mångsidiga sovrum-i-en-låda-leksetet. Med moderna färger och 2 detaljerade flickfigurer kan små barn utveckla sin finmotorik när de hittar på rollekar med oändligt många roliga aktiviteter. Det finns en nallebjörn att gosa med, en gitarr att sjunga med till och våningssängen har till och med en egen rutschkana! När det är läggdags kan flickorna stoppas ner i sängen och sedan är det dags att vakna igen – det roliga fortsätter på morgonen. När föräldrar och vårdnadshavare deltar i byggandet och leken kan de ta del av sin lilla byggares värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar. Pedagogiska leksaker för låtsaslek – perfekt present till barn! LEGO DUPLO utvecklande leksaker för små barn sätter öppen lek i förskolebarns händer. Med igenkännbara karaktärer och kreativt byggskoj är DUPLO leksaker perfekta som barns första LEGO set.

 • Den husformade lådan som innehåller detta lekset kan förvandlas till ett roligt sovrum, fullt med färgglada leksaker och låtsaslekfigurer som små barn kan dela massor av fantasifulla lekar med.
 • Denna pedagogiska byggleksak för små barn innehåller 2 moderna flickfigurer plus en leksaksgitarr, väckarklocka och en gosig nallebjörn – till och med den husformade lådan är perfekt för lek och förvaring.
 • Små barn bygger finmotoriska färdigheter och skapar rollekar med fantasifulla berättelser när de följer med de 2 unga flickfigurerna på ett låtsaspyjamasparty i detta LEGO® DUPLO® Sovrum. Kommer de roliga aktiviteterna att sluta när det är sovdags?
 • Små barn bygger finmotoriska färdigheter och skapar rollekar med fantasifulla berättelser när de följer med de 2 flickfigurerna på låtsaslekar i detta LEGO® DUPLO® Sovrum. Kombinera detta set med LEGO DUPLO Town Lekrum (10925) för extra mycket skoj.
 • Om du vill ha en pedagogisk leksak för unga sinnen har detta lekset söta karaktärer, färgglada, lätthanterliga klossar och oändliga lekmöjligheter – perfekt som pedagogisk byggleksak för små barn från 2 år.
 • Våningssängen med rutschkana är 11 cm hög, 13 cm bred och 6 cm djup. Den husformade lådan kan användas för att förvara alla klossar och delar och låter vuxna ta med de fantasifulla lekarna vart som helst.
 • Detta lekset är batterifritt. Praktiska leksaker förbättrar barns kreativa, fantasifulla och praktiska färdigheter. De får uppleva tillfredsställelsen i att få roliga saker att hända ”på egen hand” – och det betyder att det roliga aldrig slutar.
 • Lekarna kan börja direkt. Öppna bara den husformade lådan och sätt igång! För mer pedagogiskt skoj, kolla in LEGO® DUPLO® Lullabies och andra DUPLO sånger på LEGO.com/DUPLO/Songs.
 • LEGO® DUPLO® Town leksaker sätter pedagogiska, fantasifulla, fria lekar i förskolebarns och små barns händer. Dessa geniala DUPLO startset kombinerar viktiga utvecklingsmässiga fördelar med roliga leksaker som barn älskar.
 • LEGO® DUPLO® set uppfyller de högsta branschstandarderna och är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® DUPLO® klossar och delar för att se till att alla våra byggleksaker för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H11 x B13 x D6 cm
 • Antal delar: 16
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10926
EAN5702016688139
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.