Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

LEGO DUPLO Town 10925 Lekrum

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 150:-
Tillfälligt slut
SKU
12192-34

Öppna den husformade lådan och låt allt fantasifullt skoj börja direkt! Detta lekset är fullt av rolleksmöjligheter. Dela coola leksaker med pojken och flickan, lek skola i skolområdet och fira en födelsedag med glass, presenter och ballonger. När små barn gör framsteg och lär sig att skapa rollekar och hitta på egna berättelser kan föräldrar och vårdnadshavare ta del av värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar.

Detta LEGO® DUPLO® Lekrum är fullt av fantasifulla rolleksmöjligheter. Även den husformade lådan är en del av lekupplevelsen. Med moderna färger, coola funktioner och detaljerade karaktärer kommer unga sinnen och små händer att vara underhållna i timmar! Pedagogisk, utvecklande leksak för små barn Barn förbättrar sin finmotorik och hittar på fantasifulla berättelser när de leker med pojken och flickan i lekrummet. Leksakens låtsasskola ger massor av möjligheter till förskoleundervisning. Det finns också en födelsedag att fira – med leksaker, glass, presenter och ballonger. När föräldrar och vårdnadshavare deltar i byggandet och lekandet kan de ta del av sin lilla byggares värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar. Present med låtsaslek för barn Fantasifulla LEGO DUPLO lekset för barn sätter fria lekar, uttryckande av egna känslor och lärande i barnens händer. Dessa pedagogiska leksaker för små barn och förskolebarn uppmuntrar till inlärning via låtsaslekar, igenkännbara karaktärer och kreativt byggande.

 • Lådan med detta lekset kan förvandlas till ett mångsidigt lekrum, fullt av färgglada leksaker och detaljerade karaktärer som kan utbilda och underhålla små barn med oändliga rolleksmöjligheter.
 • Den husformade lådan är perfekt för både lek och förvaring. Den innehåller alla klossar och delar som barn behöver för att hitta på rollekar om födelsedagskalas och mycket mer. Innehåller moderna figurer och många leksaker och tillbehör.
 • Små barn kan hitta på rollekar utifrån fantasifulla berättelser i detta LEGO® DUPLO® Lekrum, som att leka skola och ordna ett födelsedagskalas. Kombinera detta set med LEGO® DUPLO® Town Sovrum (10926) för extra mycket skoj.
 • Med sina söta karaktärer och färgglada, lätthanterliga klossar är denna pedagogiska leksak för små barn perfekt som present till barn från 2 år – och gör varje dag till ett födelsedagskalas!
 • Lekrummet med möbler är 10 cm högt, 12 cm brett och 6 cm djupt. Den husformade lådan kan användas för att förvara alla klossar och delar och låter vuxna ta med de fantasifulla lekarna vart som helst.
 • Drivs av barns fantasi! Praktiska leksaker utan batterier förbättrar barns kreativa, fantasifulla och praktiska färdigheter och låter dem uppleva tillfredsställelsen i att få saker att hända ”på egen hand”.
 • Öppna setets husformade låda och låt de fantasifulla lekarna börja direkt. För mer pedagogiskt skoj, kolla in DUPLO Birthday song och andra DUPLO sånger på LEGO.com/DUPLO/Songs.
 • Introducera förskolebarn till välbekanta miljöer, söta karaktärer och fritänkande skoj med LEGO® DUPLO® Town. Dessa geniala DUPLO startset uppmuntrar till fria låtsaslekar som utvecklar unga sinnen.
 • LEGO® DUPLO® lekset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® DUPLO® klossar och delar för att se till att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H10 x B12 x D6 cm
 • Antal delar: 17
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10925
EAN5702016688122
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.