Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10906 Tropisk ö

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 765:-
I lager
SKU
05195-26
   

Uppmuntra ditt lilla barns känslomässiga utveckling och finmotoriska förmåga genom fantasilek och utforska en värld av vilda djur, roliga funktioner och djungeläventyr! Det finns ett hissystem att hissa upp förnödenheter till trädkojan med, en flyttbar bro och en lian som apan kan svinga sig i. Med massor av färgglada LEGO® DUPLO® djur, en djurskötare, en resenär och hans son erbjuder det här stora och mångsidiga DUPLO leksetet oändliga möjligheter för ditt lilla barn att leka, lära och uttrycka sig.

Det finns ett hissystem att hissa upp förnödenheter till trädkojan med, en flyttbar bro och en lian som apan kan svinga sig i. Med massor av färgglada LEGO DUPLO djur, en djurskötare, en resenär och hans son erbjuder den här stora och mångsidiga pedagogiska leksaken oändliga möjligheter för ditt lilla barn att leka, lära och uttrycka sig.

Innehåll:

  • 3 DUPLO figrurer: en djurskötare, en resenär och ett barn
  • 6 dyrefigurer: en vuxen elefant, en elefantunge, en vuxen tiger, en tigerunge, en apa och en tukan
  • Djungelträdkoja med hissystem
  • Djurskötarstuga 
  • Bro

Tillbehör:

  • Kamera, bananklase, ananas och olika djungelväxter

Detaljer:

  • Mått Trädkojan: H27 x B26 x D12 cm
  • Antal bitar: 73
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10906
EAN5702016371017
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.