Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10902 Polisstation

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 282:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12184-35
   

Njut av oändligt mycket polisskoj med den här polisstationen och polisbilen med lampor och ljud! Förskolebarn kommer att älska att skapa berättelser genom låtsaslekar i den lättbyggda polisstationen. Hjälp poliserna att köra ut i polisbilen med blinkande lampor och sirenljud för att fånga skurken som flyr med deras munkar! För honom sedan till polisstationen och lås in honom i fängelsecellen.

Innehåll:

  • En lättbyggd polisstation med öppningsbar fängelsedörr och en leksakspolisbil med lampor och sirenljud
  • 3 LEGO® DUPLO® figurer: 2 poliser och en skurk
  • Tillbehör: en mugg och klossar dekorerade som munkar och en övervakningskamera

Detaljer:

  • Mått: Polisstationen är 17 cm hög, 25 cm bred och 10 cm djup
  • Mått: Polisbilen är 11 cm hög, 15 cm lång och 7 cm bred
  • Antal delar: 38
  • Rek.ålder: från 2 - 99 år
Mer information
Modell10902
EAN5702016367669
VarumärkeLEGO
Ålder2-4

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.