Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10901 Brandbil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 235:-
I lager
SKU
12184-34
   

Iscensätt verkliga händelser med LEGO® DUPLO® Town: en värld med moderna DUPLO figurer som är lätt att känna igen sig i. Hjälp din lilla brandman att skynda till undsättning i brandbilen med blinkande blåljus och sirenljud! Denna brandbilsleksak är lätt att bygga med en öppningsbar låda och en stege. Småbarn kommer att älska att hjälpa brandmannen rädda katten från det byggbara trädet!

  • Antal delar: 21
  • Rek.ålder: från 2 - 99 år
  • Mått brandbilen: H10 x L14 x B7 cm
Innehåller:
  • Innehåller 2 figurer; en brandman och ett barn, plus en kattfigur. 
  • Innehåller en brandbil med blinkande ljus och sirenljud, lutande stege och en öppningsbar låda, plus ett byggbart träd. 

Kombinera med 10903 Brandstation för ännu mer brandbekämpningsskoj.

Mer information
Modell10901
EAN5702016367652
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.