Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO DUPLO Town 10871 Flygplats

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 376:-
I lager
SKU
01182-31
   

Hjälp din lilla pilot att göra sig redo att lyfta från DUPLO Flygplatsen! Det är lätt för barnen att bygga gaten, bagagerutchkanan och det snurrande flygledartornet. Små barn kommer att älska att hjälpa piloten att få ombord alla sina passagerare på det byggbara flygplanet och sedan susa upp i luften! Innehåller 3 DUPLO figurer.

  • Innehåller 3 LEGO® DUPLO® figurer: en pilot, en pappa och ett barn.
  • Innehåller en flygplatsbyggnad med bagagerutschkana, gate och snurrande flygledartorn, plus ett byggbart flygplan med hjul.
  •  Tillbehör: resväska och presentkloss.
Detaljer:
  • Antal delar: 29 st.
  • Rek. ålder: från 2 år.
Mer information
Modell10871
EAN5702016117219
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.