Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Super Heroes 10921 Superhjältarnas labb

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 334:-
I lager
SKU
12192-31
   

Anropar alla unga superhjältar! Iron Man, Spider-Man och Captain America behöver hjälp i Iron Mans labbverkstad. Använd coola verktyg och utrustning för att fixa Captain Americas motorcykel. Luft tung last med kranen. Fäst kroken på motorcykeln och dra Spider-Man bakom! Se upp – han avfyrar sin spindelväv! Allt kan hända när superhjältar samarbetar i Iron Mans labb.

Stimulera kreativitet och inspirera fantasin med denna mångsidiga superhjälteleksak för små barn. Populära karaktärer från Marvel Avengers och cool utrustning och häftiga fordon samlas för att skapa ett utvecklande lekset som är fullt av skoj! Pedagogisk superhjälteleksak för barn! Små barn kan ha roligt med Iron Man, Spider-Man och Captain America i Iron Mans laboratorium. Med hjälp av en kran, snurrskiva, skiftnyckel och kontrollpanel kan unga superhjältar fixa Captain Americas motorcykel, lyfta och flytta tung last och dra figuren Spider-Man på en rolig åktur bakom motorcykeln! Och samtidigt som förskolebarn har skoj med denna färgglada superhjälteleksak från Marvel utvecklar de även sitt kognitiva tänkande, sin rumsuppfattning, sin kreativitet och sin finmotorik. Perfekt present till små barn! LEGO DUPLO® leksaker kombinerar ikoniska teman, igenkännbara miljöer, populära karaktärer och barnvänliga klossar i ett brett sortiment av lekset som inspirerar unga sinnen genom lekfullt lärande och kreativt skoj.

 • Uppmuntra små barns fantasi, kreativitet och utvecklingsmässiga fördelar med populära superhjältar från storfilmerna om Marvels Avengers. Allt kan hända när superhjältar samarbetar i Iron Mans labb.
 • Barn kan bygga Iron Mans labbverkstad – med rörlig kran, snurrskiva, skiftnyckel och kontrollpanel – och samarbeta med Spider-Man, Captain America och Iron Man för att göra reparationer och ha roligt!
 • Innehåller Captain Americas motorcykel att fixa, tung last att lyfta och flytta – barn kan till och med dra Spider-Man på en åktur bakom motorcykeln (se upp för hans spindelväv!). Kombinera med andra lekset för ännu mer skoj.
 • Ett roligt startset för blivande byggare och unga superhjältar. Med säkra, småbarnsvänliga delar är detta färgglada lekset perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 2 år.
 • Detta mångsidiga lekset är 13 cm högt och lagom stort för seriösa lekar, samtidigt som det är tillräckligt kompakt för att ta med all superhjälteaction vart som helst.
 • Inga batterier behövs. Denna utvecklande leksak för små barn drivs av deras fantasi. Leksaker utan batterier främjar kritiskt tänkande och låter barn uppleva tillfredsställelsen i att få roliga saker att hända ”på egen hand”!
 • Enkla instruktioner för föräldrar och små barn ser till att allt fantasifullt skoj börjar så fort Iron Man leksaken lämnar förpackningen. Ingen tidskrävande montering – bara omedelbara leenden och fängslade sinnen.
 • LEGO® DUPLO® lekset är perfekta presenter till små barn eftersom de uppmuntrar till fria, kreativa lekar som introducerar verkliga scenarier, välbekanta karaktärer, söta djur och fritt tänkande.
 • LEGO® DUPLO® byggleksaker för små barn uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är enkla för små händer att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® DUPLO® klossar och delar för att se till att varje byggares DUPLO lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: ca 13 cm högt
 • Antal delar: 30
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10921
EAN5702016687989
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.