Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Super Heroes 10919 Batgrottan

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 322:-
I lager
SKU
04202-66
   

När Jokern försöker fly från fängelset kan din lilla superhjälte hjälpa Batman™ och Robin™ när de försöker fånga honom och sätta honom bakom lås och bom igen. Det innebär massor av rolig action, fantasifulla rollekar och en möjlighet för små barn att utveckla superkrafter!

Utvecklande lek med Batman och RobinLEGO® DUPLO® Batman Batgrottan (10919) innehåller Batman, Robin och Jokern i ett mångsidigt lekset utformat för att uppmuntra till kreativa lekar och stimulera utvecklingsmässiga fördelar. Små barn utvecklar finmotoriska färdigheter när de styr Batmobilen genom porten och öppnar och stänger fängelsedörren. Att iscensätta interaktion mellan de 3 karaktärerna uppmuntrar till social och känslomässig utveckling.

Ikoniska karaktärer och oändliga, actionfyllda låtsaslekarMed favoritsuperhjältar och superskurkar, coola prylar och fantastiska fordon erbjuder LEGO DUPLO Batman startseten oändliga utvecklande lekar för små barn samtidigt som föräldrar får chansen att dela värdefulla stunder med sin lilla superhjälte.

 • LEGO® DUPLO® Batman™ Batgrottan (10919) kombinerar utvecklande lärande med actionfyllda äventyr i ett superroligt lekset utformat för att släppa lös din lilla superhjältes superkrafter!
 • Batgrottan är perfekt för rolleksäventyr med Jokern, Batman™ och Robin™. Det finns också ett fängelse med öppningsbar port och en cool Batmobil som inspirerar till äventyr på hjul.
 • Batgrottan är perfekt för rolleksäventyr med Jokern, Batman™ och Robin™. Det finns också ett fängelse med öppningsbar port och en cool Batmobil som inspirerar till äventyr på hjul.Förskolebarn kan använda sin finmotorik och problemlösningsförmåga för att fånga Jokern och sätta honom i fängelse igen. Men med Jokerns slemkanon och Batmans Batmobil kan vad som helst hända!
 • Denna spännande leksak för små barn innehåller delar som är enkla för små händer att plocka upp och placera. Det är ett perfekt LEGO® startset för pojkar och flickor från 2 år som gillar mekaniska leksaker.
 • Batgrottan är 14 cm hög, 22 cm bred och 9 cm djup och Batmobilen är 12 cm lång. För att skapa ännu fler lekmöjligheter kan detta set enkelt kombineras med andra LEGO® DUPLO® lekset.
 • Inga batterier behövs. Det roliga börjar direkt och ger utvecklingsmässiga fördelar med lek som är utformad för att stimulera barns sinnen.
 • De medföljande instruktionerna gör det enkelt för föräldrar och vårdnadshavare att ta del av bygglekarna med sitt lilla barn.
 • LEGO® DUPLO® Batman™ lekseten använder superhjältar, superskurkar, coola prylar och fantastiska fordon från filmerna om Batman för att erbjuda förskolebarn utvecklingsmässiga fördelar och föräldrar värdefulla stunder att dela.
 • LEGO® DUPLO® byggset är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär eftersom de uppfyller de högsta branschstandarderna – och så har det varit sedan 1969.
 • LEGO® DUPLO® klossar och delar genomgår strikta tester för att säkerställa att varje ung byggares DUPLO lekset uppfyller planetens högsta säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 33
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10919
EAN5702016618099
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.