Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Princess 10922 Ariels undervattensslott

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 296:-
I lager
SKU
04202-65
   

Ta unga fantasier till en magisk undervattensvärld med söta karaktärer från Disneys Den lilla sjöjungfrun. När de utforskar Ariels undervattensslott kan små barn upptäcka en sjöjungfrulekplats med massor av roliga funktioner och lekmöjligheter. Snurra Ariel och Blunder på karusellen, lek på rutschkanan, gör låtsasmusik på xylofonen och lås upp den sjunkna skattkistan!

LEGO® DUPLO® Disney Ariels undervattensslott (10922) underhåller och stimulerar barns sinnen och utvecklar sociala och känslomässiga färdigheter med en sjöjungfrulekplats full av roliga funktioner och rolleksberättelser. Utvecklande leksak med Disneys Den lilla sjöjungfrun Denna mångsidiga leksak innehåller de populära barnfilmskaraktärerna Ariel och Blunder och är utformad för att uppmuntra till fantasifulla rollekar och främja barns utveckling. Att snurra Ariel och Blunder på karusellen hjälper små barn att utveckla finmotoriska färdigheter. Det finns också en rutschkana att leka på, en xylofon att spela låtsasmusik på och en sjunken skattkista att öppna. Karaktärer som barn älskar, i miljöer de kommer att gilla Med välkända figurer, favoritplatser och massor av roliga funktioner får förskolebarn en perfekt introduktion till lekfullt lärande med LEGO® DUPLO® l Disney byggleksakerna – samtidigt som föräldrar och vårdnadshavare får chansen att dela värdefulla, utvecklingsmässiga milstolpar med sina små Disneyfans.

 • Ta med små barn till en undervattensvärld full av roliga funktioner och rolleksäventyr med Ariel och Blunder från Disneys Den lilla sjöjungfrun. Utformad för att stimulera och inspirera både sjöjungfrur och människor!
 • De mycket populära barnfilmskaraktärerna Ariel och Blunder kommer att främja små barns känslomässiga utveckling, och lekplatsen är fullspäckad med coola funktioner och tillbehör som inspirerar till rollekar.
 • Barn utvecklar sina finmotoriska färdigheter och sitt kreativa tänkande när de snurrar Ariel och Blunder på karusellen, leker på rutschkanan, gör låtsasmusik på xylofonen och låser upp den sjunkna skattkistan!
 • Detta mångsidiga lekset för förskolebarn innehåller delar som är enkla för små händer att plocka upp och placera. En fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller överraskningsgåva till pojkar och flickor från 2 år.
 • LEGO® DUPLO® │ Disney Ariels undervattensslott (10922) är 28 cm högt, 20 cm brett och 13 cm djupt och kan enkelt kombineras med andra DUPLO lekset för ännu fler fantasifulla lekmöjligheter.
 • Inga batterier behövs. Batterifria, praktiska lekar stimulerar, underhåller och engagerar yngre barn och ger många utvecklingsmässiga fördelar eftersom leken drivs helt av deras egen fantasi.
 • Föräldrar och vårdnadshavare kan använda de medföljande instruktionerna för att dela det roliga byggandet med sitt lilla barn. Dessutom kan de olika delarna flyttas om för att skapa oändliga nya lekmöjligheter.
 • LEGO® DUPLO® │ Disney lekseten är utformade för att stimulera och inspirera förskolebarn med populära filmkaraktärer i välkända miljöer, medan föräldrar och vårdnadshavare kan ta del av värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar.
 • LEGO® DUPLO® byggseten uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi LEGO® DUPLO® klossar och delar för att se till att varje byggares DUPLO lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 35
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10922
EAN5702016618129
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.