Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO Cars 10924 Blixten McQueens tävlingsdag

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 271:-
I lager
SKU
04202-64
   

Väck barns fantasi med de omtyckta karaktärerna från Disney och Pixars filmer Bilar. Blixten McQueens tävlingsdag är ett 2-i-1-lekset. När den stora tävlingen är över kan barn bygga om leksaken till Bärgarns bilverkstad. När små förare har roligt med att tävla, reparera och hitta på egna berättelser utvecklar de samtidigt sin finmotorik och känslomässiga medvetenhet.

Turboladda barns fantasi med byggleksaken Blixten McQueens tävlingsdag (10924). När barn utforskar de roliga rollekarna med Blixten McQueen och Bärgarn från de populära Disney och Pixar filmerna Bilar utvecklar de även viktiga finmotoriska och känslomässiga färdigheter. Bygg, lek och lär Detta 2-i-1-lekset innehåller välkända karaktärer från Disney och Pixars filmer Bilar och är utformat för att väcka barns kreativa tänkande och främja deras utveckling. Att köra bilarna är ett bra sätt för små händer att utveckla finmotoriska färdigheter. Och när tävlingen är över är det dags att ställa fordonen på reparationsbordet i verkstaden. Rollekar med omtyckta karaktärer Med välkända figurer, coola miljöer och massor av roliga funktioner inspirerar LEGO® DUPLO® l Disney och Pixar byggleksakerna barn att engagera sig och interagera medan de leker, och föräldrar och vårdnadshavare får en chans att dela viktiga utvecklingsmässiga milstolpar med sin lilla racerförare.

 • Låt tävlingen börja med leksetet LEGO® DUPLO® │ Disney och Pixar Bilar Blixten McQueens tävlingsdag (10924). Det är den perfekta leksaken för att turboladda små barns fantasi och få de utvecklingsmässiga fördelarna att accelerera.
 • Blixten McQueen och Bärgarn, från Disney och Pixars filmer Bilar, stimulerar små barns känslomässiga utveckling. Välkända miljöer med tävlingsbana och bilverkstad inspirerar till oändliga fantasilekar.
 • Oavsett om de kör Blixten McQueen mot seger i Piston Cup, bärgar honom med Bärgarns krok eller gör reparationer i leksaksverkstaden kan barn utveckla sina finmotoriska färdigheter när de hittar på oändliga fantasiberättelser.
 • Delarna i detta lekset är utformade för att vara enkla för små händer att plocka upp, placera, flytta om och använda kreativt. Det är en fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 2 år.
 • Blixten McQueen är 4 cm hög, 6 cm lång och 10 cm bred. Bärgarn är 13 cm hög, 12 cm lång och 12 cm bred. Detta lekset kan kombineras med andra LEGO® DUPLO® set för ännu mer skoj.
 • Inga batterier behövs. Rollekarna drivs enbart av barns fantasi. Batterifri, praktisk lek är stimulerande, engagerande och underhållande – och låser upp flera utvecklingsmässiga fördelar i unga sinnen.
 • Enkla instruktioner gör det snabbt, enkelt och roligt för föräldrar och vårdnadshavare att bygga leksetet tillsammans med sin lilla byggare. Och att flytta om de olika delarna ger massor av nya lekmöjligheter.
 • LEGO® DUPLO® │ Disney och Pixar lekseten engagerar, underhåller och inspirerar förskolebarn med populära filmkaraktärer i stimulerande miljöer, medan föräldrar och vårdnadshavare kan ta del av värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar.
 • LEGO® DUPLO® byggset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att leksakerna är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
 • På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi LEGO® DUPLO® klossar och delar för att se till att varje byggares DUPLO lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 42
 • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell10924
EAN5702016618136
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.