Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DUPLO 10887 Fantasikul med 120 klossar

Alltid billigt!

  • Prismatch
  • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 345,- kr
På lager
SKU
03192-144
   
Barn kommer att älska att bygga en hel regnbåge av färgglada modeller med byggsetet LEGO® DUPLO® Fantasikul, och utvecklar finmotorik och kognitiva färdigheter samtidigt som de leker. Det här setet innehåller 120 klassiska DUPLO klossar i glada färger och är en perfekt förskoleleksak som inspirerar barn att vara kreativa, och låter dig skapa gemenskap med dem genom roligt fritt byggande. Detta fantastiska byggset innehåller idéer till lättbyggda papegojor, ett slott, ballonger, ett äpple och en båt – sedan är allt möjligt! DUPLO klossar är särskilt utformade för att vara roliga och säkra för små händer.         

Bygg din egen leksakspapegoja, båt, regnbåge eller allt ditt lilla barn kan tänka sig!

Innehåll:

  • 120 färgglada LEGO® DUPLO® klossar för kreativt byggskoj. 

Detaljer: 

  • Antal klossar: 120
  • Rek.ålder: från 18 månader

Hjälp ditt barn att utforska kreativitet och bemästra grundläggande byggteknik genom roligt fritt byggande. Använd byggidéerna för att skapa 2 leksakspapegojor (en liten och en stor), en båt, ballonger, ett äpple eller ett stort slott. Små barn kommer att älska att lära sig genom lek, utveckla språkkunskaper och sociala färdigheter och skapa låtsaslekar med sina modeller.

LEGO® DUPLO® lekseten har oändliga lekmöjligheter som hjälper små barn att bli kreativa tänkare.

Mer information
Model10887
EAN5702016367805
VarumärkeLEGO
Ålder1, 2, 3, 4

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.