Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO DOTS 41926 Kreativt kalaspaket - Gör-det-själv-dekorationsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 259:-
I lager
SKU
12202-103
   

Skapa rätt kalasstämning för pysselälskande barn med det roliga setet LEGO® DOTS Kreativt kalaspaket (41926)! Detta set går snabbt att bygga ihop och ger pojkar och flickor chansen att vara kreativa och dekorera sina egna färgglada, byggbara cupcakes med avtagbar glasyr som avslöjar ett hemligt förvaringsfack inuti för godis eller andra små överraskningar.

Detta fantasifulla set innehåller 8 anpassningsbara cupcakes och massor av plattor, ljus och klistermärken så att barn kan dekorera sin perfekta cupcake. Det finns också kalasinspiration som hjälper föräldrar att göra födelsedagen till den bästa dagen någonsin.

Barn kan dekorera cupcakesleksakerna hur de vill och dela sina idéer med vänner. Dessa färgglada cupcakes kombinerar ett barns passion för pyssel med roliga kalasaktiviteter vilket gör dem till en underbar födelsedagspresent.

 • Överraska barn med det söta setet LEGO® DOTS Kreativt kalaspaket (41926), med 8 anpassningsbara cupcakes, ett ark med klistermärken, byggbara födelsedagsljus och massor av färgglada plattor.
 • Barn kan dekorera sina cupcakes med de medföljande designidéerna eller använda sina egna kreativa färdigheter för att hitta på färgglada mönster. De kan också ta med sig sin cupcake hem som ett minne.
 • De medföljande plattorna är perfekta för dekoration. Barn kan också byta ut plattorna mot plattor från andra pysselset eller påsar, som Extra DOTS – Serie 3 (41921), för mer designkul!
 • Barn som gillar pyssel kommer att älska denna kreativa idé. Setet är en fantastisk kalasaktivitet, och pojkar och flickor från 6 år kommer att älska att dekorera egna cupcakes.
 • Fantasifulla lekar i portabel storlek. Varje cupcake är 6 cm hög, 6 cm bred och 3 cm djup och har en avtagbar glasyrtopp och ett hemligt förvaringsfack inuti.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO® DOTS seten. Dessa läckra cupcakes erbjuder kreativ kalasunderhållning som hjälper till att utveckla barns självförtroende samtidigt som de har roligt.
 • LEGO® DOTS seten erbjuder fri kreativitet och uppmuntrar barn att uttrycka sig genom att skapa och anpassa coola pysselprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal bitar: 623
 • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell41926
EAN5702016914863
VarumärkeLEGO
Fullt av färgglatt tillbehör som plattor, ljus, klistermärken och inspiration

Fullspäckat med äventyr

Setet innehåller många spännande delar.

Låt barnen vara kreativa tillsammans och låt leken flyta!

Fantasifull grupplek

Låt barnen vara kreativa tillsammans och låt leken flyta!

Bjud in till fest och dekorera LEGO-kakor tillsammans!

Kreativ fest

Bjud in till fest och dekorera LEGO-kakor tillsammans!

Ju roligare mönster barnen skapar, desto mer kreativa blir de.

Låt självförtroendet växa

 Ju roligare mönster barnen skapar, desto mer kreativa blir de.

Bara fantasin sätter gränser

Oanade möjligheter

Endast fantasin sätter gränser för hur du kan dekorera!

Utöka samlingen med flera DOTS från andra satser i serien

Expandera med fler DOTS

I DOTS-serien hittar du olika uppsättningar och coola bitar att använda!

LEGO DOTS Creative Party Kit
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.