Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO DOTS 41919 Kraftarmband

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 73:-
I lager
SKU
04202-62
   

Visa din inre styrka med det häftiga kraftarmbandet! Lägg armbandet på en plan yta och knäpp fast de färgglada plattorna. Använd förpackningen för inspiration eller skapa dina egna mönster. Lägg till de coola mönstrade plattorna och genomskinliga glitterplattorna, fäst armbandet runt handleden och visa alla vad du står för. Dekorera om det när du vill och visa världen att du gillar djärv, rolig design! #dotyourworld

Barn som gillar pyssel och att skapa sina egna smycken kommer att älska det coola setet LEGO® DOTS (41919) Kraftarmband! Detta gör-det-själv-set är utformat för att vara en enkel, intuitiv skapelse som hjälper barnen att designa och designa om sina egna armband för att matcha klädsel eller humör. Enkel gör-det-själv-kreativitet Detta coola armbandsset innehåller ett justerbart mörkrosa armband som passar både större och mindre handleder, och 32 plattor, inklusive specialdekorerade plattor med styrkebudskap, så att barn kan designa sina egna armband. De kreativa lekarna bidrar till att utveckla barns designfärdigheter när de skapar roliga och unika smycken. Pysselset för barn som älskar fantasifulla lekar Det roliga med dessa set är att barn får chansen att utveckla sina designfärdigheter och dekorera armbanden hur de vill. Barn kan visa sin uttrycksfullhet med olika roliga mönster – allt är möjligt med dessa armband! Perfekta till jul, födelsedagar eller när som helst.

 • Stötta ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-projekt med det häftiga setet LEGO® DOTS Kraftarmband (41919), med ett justerbart band och 32 färgglada plattor. Lekarna börjar med att dekorera så fort påsen har öppnats!
 • Kreativa smycken att visa upp! Barn kan utveckla sina designfärdigheter och sin förmåga att uttrycka sig när de dekorerar det enkla gör-det-själv-armbandet, följer de föreslagna idéerna på förpackningen eller hittar på en egen unik stil.
 • Plattorna i detta set kan kombineras med andra set för roliga pyssellekar. Barn kan också använda plattorna från LEGO® DOTS Extra DOTS – serie 2 (41916) för att piffa till sina armband med nya söta stilar.
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska detta kreativa set. Det flexibla armbandet och de färgglada dekorationsplattorna gör setet till en spännande julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år.
 • Litet och helt bärbart. Armbandet är 20 cm långt och detta spännande gör-det-själv-set är perfekt för kreativa barn som vill öva på att skapa och sedan bära sin favoritversion.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns kreativa byggförmåga och låter dem uppleva stoltheten i att skapa något nytt på egen hand.
 • Öppna påsen och låt det roliga börja med att dekorera armbandet. Inspirationsidéer som är lätta att följa gör det enkelt att designa, så att barn kan känna stoltheten i att skapa unika smycken, samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Ge barn roliga gör-det-själv-armbandsidéer att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta smarta set med specialdesignade armband erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 33
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41919
EAN5702016668629
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.