Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DOTS 41916 Extra DOTS – serie 2

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 55:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04202-63
   

Designa hur du vill med coola Extra DOTS – serie 2! Skapa oändliga mönster och kombinationer med dessa coola plattor, inklusive skimrande glitterplattor och häftiga dekorerade plattor. Använd dem tillsammans med dina LEGO® DOTS armband eller inredningsset för att uttrycka din personlighet. Är du redo att låta fantasin flöda? Skapa och återskapa roliga mönster om och om igen – det finns inget fel sätt att dekorera ditt liv! #dotyourworld

Barn och alla som gillar pyssel kommer att älska det coola setet LEGO® DOTS (41916) Extra DOTS – serie 2! Dessa extra plattor är utformade för att fungera med alla olika LEGO DOTS set och ger barn chansen att utöka sina mönster på nya roliga sätt och ändra dem efter klädsel, humör eller inredning. Extra kreativitet i en påse Detta fantastiska set innehåller 109 färgglada plattor, inklusive 20 skimrande glitterplattor och 10 av 16 möjliga specialdekorerade plattor – så det blir en överraskning att se vad som finns i påsen! Med detta set kan barn dekorera sina vänskapsarmband eller inredningsprylar och utveckla sina fantasifulla färdigheter. Gör skapande och pyssel ännu roligare Det roliga med detta lilla set är att barn får chansen att vara ännu mer kreativa när de dekorerar sina LEGO DOTS leksaker, för att matcha med sina vänner och visa upp sina egna unika mönster. Detta set är perfekt som liten julklapp, rolig extra födelsedagspresent eller som tilläggsköp till något av de andra DOTS seten.

 • Utveckla ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-set med denna påse med 79 plattor i 4 färger, 20 skimrande glitterplattor och 10 av 16 möjliga dekorerade emojiplattor – exakt vad som finns i påsen är en överraskning!
 • Fantasi att visa upp! Barn kan utveckla sin känsla för design och uttrycka sig när de dekorerar med dessa fantastiska plattor, oavsett om de följer mönstren från de olika LEGO® DOTS leksakerna eller hittar på egna idéer.
 • De färgglada plattorna i (41916) Extra DOTS – serie 2 är perfekta för att skapa nya mönster med olika DOTS leksaker eller med andra LEGO® set som roligt och enkelt pyssel för barn.
 • Alla som gillar pyssel eller skapande kommer att älska att använda Extra DOTS – serie 2 (41916) tillsammans med set de redan har. De nya färgerna och dekorerade plattorna är en rolig present till pojkar och flickor från 6 år.
 • Denna söta leksakspåse är liten, helt portabel och perfekt för unga designer som vill lägga till nya delar till sina skapelser och sedan visa upp nya mönster på sina armband eller inredningsprylar.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker hjälper till att förbättra barns fantasifulla lekfärdigheter och låter dem uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
 • Öppna påsen och låt kreativiteten sprudla! Med massor av nya färger och söta dekorerade plattor kan detta set leda till massor av extra roliga pysselprojekt när barn använder plattorna tillsammans med något av de andra DOTS seten.
 • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta roliga tillägg till armbands- och inredningsseten ger fri designinspiration som hjälper till att utveckla barns kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 109
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41916
EAN5702016668599
VarumärkeLEGO
Ålder6-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.