Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DOTS 41915 Smyckeskrin

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 198:-
I lager
SKU
04202-59
   

Förvara dina skatter med stil i detta sofistikerade, låsbara smyckeskrin! Sätt ihop skrinet och dekorera det för att göra det till ett unikt och kreativt föremål att visa upp i ditt rum. Hitta designinspiration på arket med instruktioner och idéer, eller skapa dina egna mönster. Förvara dina favoritsmycken och hemliga skatter med den säkra låsmekanismen. Är du redo att vara kreativ? #dotyourworld

Barn kommer att älska att dekorera och använda detta LEGO® DOTS (41915) Smyckeskrin! Detta gör-det-själv-sovrumsset är utformat för att vara ett enkelt och kreativt bygge som ger barn chansen att skapa sitt eget söta smyckeskrin och sedan ändra det för att passa dagens humör eller rummets inredning. Det är också lätt att sortera och städa med den medföljande förvarings- och sorteringsbrickan. Personligt gör-det-själv-smyckeskrin Detta smyckeskrin innehåller flyttbara fack för att förvara smycken eller andra LEGO DOTS accessoarer. Det har också ett lås som håller hemligheter i tryggt förvar och plattor för dekoration så att barn kan använda sina bästa kreativa färdigheter för att göra skrinet till sitt eget. Funktionella och roliga pysselprojekt Det roliga med detta set är att barn får möjligheten att vara fantasifulla – de kan dekorera smyckeskrinet hur de vill och sedan använda det i sitt rum. De kan visa upp sina favoritskapelser om och om igen, för allt är möjligt med LEGO DOTS seten. Dessa leksaksset är perfekta till jul, födelsedagar eller när som helst.

 • Hjälp ditt barn att utforska sin kärlek till gör-det-själv-projekt med detta coola LEGO® DOTS Smyckeskrin (41915). Alla ytor kan dekoreras, så att barn kan ha roligt när de designar och designar om smyckeskrinet om och om igen.
 • Barn kan utveckla nya sätt att uttrycka sig när de dekorerar smyckeskrinet, följer mönsteridéerna i LEGO® DOTS (41915) förpackningen eller hittar på egna coola stilar.
 • Lekarna börjar med att bygga ihop det söta smyckeskrinet. Barn kan blanda plattorna från andra DOTS set, inklusive Extra DOTS – serie 1 (41908), för att få skrinet att matcha rummets inredning precis hur de vill!
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller skapande kommer att älska detta pysselset för barn. Smyckeskrinet med de färgglada plattorna är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 6 år.
 • Smyckeskrinet är 3 cm högt, 12 cm brett och 14 cm djupt, inklusive brickdekorationer – perfekt storlek för alla barnrum. Detta kreativa gör-det-själv-set är perfekt för unga designer som vill förvara sina smycken.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns självständiga lek- och problemlösningsförmåga och låter dem uppleva glädjen i att skapa något helt nytt på egen hand.
 • Ett gör-det-själv-set för kreativa lekar. De enkla instruktionerna gör det lätt att bygga smyckeskrinet, och idéarket erbjuder massor av dekorationsinspiration. Det är också lätt att sortera och städa med den medföljande förvaringsbrickan.
 • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta smarta smyckeskrin erbjuder fri designinspiration som hjälper till att utveckla barns kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 374
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41915
EAN5702016668698
VarumärkeLEGO
Ålder6-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.