Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DOTS 41913 Armband – storpack

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 235:-
I lager
SKU
04202-56
   

Gör dina egna coola vänskapsarmband och dela dem med dina bästa vänner! Öppna detta storpack med armband, lägg ut armbanden på en plan yta och knäpp fast de färgglada plattorna. Använd förpackningen och de medföljande idéerna som inspiration eller skapa dina egna mönster. Lägg till de olikfärgade hjärtplattorna och dekorerade plattorna för att matcha din och dina vänners personligheter. Bär sedan era unika armband med stolthet! #dotyourworld

Barn som gillar att dela kreativa pysselprojekt med sina vänner kommer att älska detta LEGO® DOTS (41913) Armband – storpack med vänskapsarmband! Detta gör-det-själv-armbandsset är utformat för att vara ett enkelt, intuitivt pysselprojekt som låter barn designa sina egna smycken med sina vänner och sedan designa om dem hur de vill. Anpassningsbara vänskapsarmband Detta storpack innehåller 5 justerbara, flexibla band i olika färger som passar både större och mindre handleder. Setet innehåller 295 olika plattor, inklusive specialdekorerade plattor och möjligheten att hitta en superovanlig platta dekorerad med 5 hjärtan. Setet innehåller en bricka med olika fack för att sortera och förvara plattorna. Roliga designlekar för barn som älskar att vara kreativa Det roliga med detta set är att barn kan dela det med vänner och sedan dekorera armbanden hur de vill. De kan mixa och matcha med sina vänners mönster och göra dem helt unika. Detta set är perfekt till jul, födelsedagar eller när som helst.

 • Låt ditt barn upptäcka det roliga med att skapa specialdesignade vänskapsarmband med detta LEGO® DOTS Armband – storpack (41913), med 5 justerbara band och 295 färgglada plattor. Lekarna kan börja så fort lådan har öppnats!
 • Massor av kreativa gör-det-själv-armbandsidéer! Barn kan låta fantasin flöda och uttrycka sina känslor när de dekorerar och delar armbanden, följer de medföljande mönsteridéerna eller hittar på egna, unika stilar.
 • De färgglada plattorna i detta och andra set är perfekta för kreativa lekar med vänner. Barn kan också använda plattorna från LEGO® DOTS Extra DOTS – serie 1 (41908) för att piffa till sina söta vänskapsarmband.
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska detta kreativa set. De flexibla armbanden och de färgglada dekorationsplattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år.
 • Varje armband är 20 cm långt, och detta spännande set ger unga designer möjligheten att hitta på egna skapelser och sedan sortera och säkert förvara plattorna i den portabla brickan med förvaringsfack.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns kreativa byggförmåga och låter dem uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
 • Öppna påsen och låt det roliga börja med att dekorera armbanden. Inspirationsidéer som är lätta att följa gör det enkelt att designa, så att barn kan känna stoltheten i att skapa unika smycken samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta smarta armbandsset erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 33
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41913
EAN5702016668674
VarumärkeLEGO
Ålder6-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.