Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DOTS 41907 Skrivbordsställ

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 204:-
I lager
SKU
04202-57
   

Designa detta skrivbordsställ så att det passar din stil! Bygg ihop stället och dekorera sedan panelerna. Använd det för att förvara prylar eller för att visa upp ett favoritfoto eller viktiga anteckningar. Du kan till och med gömma en skatt i lådan för säker förvaring! Hämta inspiration från instruktionerna och idéarket eller hitta på dina egna mönster. Dekorera om stället hur du vill – det är enkelt, kreativt och roligt! #dotyourworld

Överraska alla som gillar att pyssla och skapa med det coola setet LEGO® DOTS (41907) Skrivbordsställ! Denna gör-det-själv-leksak går snabbt och enkelt att montera och ger barn en chans att skapa och dekorera sitt eget skrivbordsställ med fungerande låda, och sedan designa om mönstret om och om igen. Det är lätt att sortera och städa med den medföljande förvaringsbrickan. Användbart, kreativt skrivbordsställ Detta vackra set innehåller ett flerfärgat skrivbordsställ med 2 sektioner för pennor, gem eller andra prylar, en öppningsbar låda med ett vitt handtag för värdefulla saker och en bildhållare, plus färgglada plattor som barn kan använda för att uttrycka sin lekfullhet samtidigt som de gör stället till sitt eget. Kreativa lekar för barn som älskar att pyssla och skapa Det roliga med denna leksak är att barn får chansen att vara fantasifulla och dekorera sitt skrivbordsställ precis som de vill för att matcha sitt humör och sin inredning, eller för att dela designen med sina vänner. Perfekt till jul, födelsedagar eller när som helst.

 • Uppmuntra ditt barns kreativitet med detta vackra LEGO® DOTS (41907) skrivbordsställ, med en flerfärgad ask med 2 fack, en bildhållare och en öppningsbar låda. Lekarna börjar med bygget, direkt från brickan!
 • Kreativitet och förvaring att visa upp! Barn kan utveckla sina designfärdigheter när de dekorerar skrivbordsstället, följer mönsteridéerna på förpackningen och bygginstruktionerna eller hittar på egna coola stilar.
 • De färgglada plattorna är perfekta att använda till snabba och coola pysselprojekt. Barn kan också byta med plattorna i andra DOTS set, till exempel Extra DOTS – serie 2 (41916) eller andra inredningsset!
 • Alla som gillar gör-det-själv-set och pyssel kommer att älska denna fantastiska leksak. Det användbara och söta stället och de färgglada plattorna gör setet perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller kreativ aktivitetspresent till pojkar och flickor från 6 år.
 • Dekorativ förvaring. Skrivbordsstället är 7 cm högt, 14 cm brett och 9 cm djupt, och denna enkla gör-det-själv-leksak är perfekt för unga designer som kan öva på att skapa nya mönster om och om igen.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns självständiga lek- och problemlösningsförmåga och låter dem uppleva glädjen i att skapa något helt nytt på egen hand.
 • Öppna förpackningen och låt kreativiteten börja med att bygga skrivbordsstället. Tydliga instruktioner som är lätta att följa gör att det går snabbt att bygga. Det är lätt att förvara och städa tack vare den medföljande förvaringsbrickan.
 • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta smarta set erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 405
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41907
EAN5702016668667
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.