Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DOTS 41906 Pennställ med ananas

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 198:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-53
   

Obegränsad kreativitet med det fräscha setet Pennställ med ananas! Montera och dekorera panelerna på ananasen och den lilla vattenmelonlådan och visa sedan upp dem på skrivbordet. Hitta inspiration på arket med inspiration och idéer, eller hitta på dina egna spännande pysselidéer. Dekorera och dekorera om lådorna hur du vill – det är enkelt och kreativt roligt!

Locka din pysselälskare med det söta setet LEGO® DOTS™ (41906) Pennställ med ananas! Detta gör-det-själv-set är utformat för att vara snabbt och enkelt att bygga och ger barn chansen att skapa sitt eget pennställ med förvaringslåda för att sedan ändra dem efter humör och inredning. Det är lätt att sortera och städa med den medföljande förvaringsbrickan. Färgglatt och användbart set med lådor. Detta snygga set innehåller ett gult pennställ med lock och snurrande gröna löv på toppen samt en mindre rosa och grön vattenmelonlåda med lock, plus färgglada plattor som barn kan använda för att väcka fantasin och uttrycka sina lekfärdigheter när de skapar de roliga och unika lådorna. Kreativa lekar för barn som älskar pyssel Det roliga med detta set är att barn får chansen att vara fantasifulla och dekorera sitt pennställ med förvaringslåda precis som de vill – för att matcha sitt humör eller sitt rum eller dela designen med sina vänner. De är perfekta presenter till jul, födelsedagar eller när som helst.

 • Uppmuntra ditt barns kreativitet med dessa bedårande LEGO® DOTS™ (41906) skrivbordslådor, med ett högt ananaspennställ och en liten vattenmelonlåda. Bygglekarna kan börja så fort förpackningen har öppnats!
 • Kreativitet och förvaring att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar de roliga lådorna, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen cool look.
 • De färgglada plattorna är perfekta för att skapa nytt, fantasifullt skoj. Barn kan också byta plattorna till och från andra DOTS™ prylar, till exempel setet Extra DOTS – serie 1 (41908) eller andra inredningsset!
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt och pyssel kommer att älska detta fantastiska set. De smarta och användbara lådorna och de färgglada dekorationsplattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
 • Dekorativa och användbara. Pennstället med ananasen är 15 cm högt och 6 cm brett, och detta spännande gör-det-själv-set är perfekt för unga designer som vill öva på sina skapelser om och om igen.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och ger dem möjligheten att uppleva glädjen i att skapa något helt nytt på egen hand.
 • Öppna förpackningen och låt skapandet börja med montering av pennstället och lådan. De enkla instruktionerna gör att det går snabbt att bygga. Det är lätt att förvara och städa med den medföljande förvaringsbrickan.
 • Ge barn coola smycken att skapa med LEGO® DOTS™ seten. Detta smarta set med lådor erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • Vi tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker LEGO® klossar och plattor för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Rek.ålder: från 6 år
 • Antal delar: 351
Mer information
Modell41906
EAN5702016668650
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.